3 ayda 30 kilo verdiren yasmin diyeti dr gürkan kubilay

GULSEN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
14
0
36
İstanbul
arkadaşlar öncelikle hepimize sağlıklı zayıflamalar diliyorum

bende kilo mağdurlarındanım 103 kilo ile doğum yaptım 2,5 yılda piskolojik olarak çok yıprandım ve bi gün dedimki başarıcam bi hırs ve azimle kilo verdim şuan 87 kiloyum ve o eski hırs azim yok nette bu diyeti gördüm doktorum programın katılan bi bayanı zayıflatmış gürkan kubilay liste çok sağlıklı ve kolay gelin birlikte yapalım ne dersiniz benim desteğe çok ihtiyacım var listeyi kopyalayamıyorum http://www.perizade.com/category/dr-gurkan-kubilay-ile-saglik/ link vermek yasakmı bilmiyorum ama bi bakın sizlerde birlikte başlayalım

ben asla bir diyet programina uyamiyorum katilmak isterdim ama 2. gunu getiremem sanirim. cunku gun içinde disaridayim hep ve arkadaslarda ne isterse o gun onu yiyoruz. ama ben kalori hesabi yapiyorum 1200-1300 u gecirmiyorum dilerseniz bunu kullanabilirsiniz sizde...

kolay gelsin...

aslında düşünecek olursak gayet mantıklı bir program bütün besin gruplarını içeriyor aklıma yatmayan tek kısmı neden kaçamakların akşam yemeğinde yapılması gerektiği benim nacizane fikrim gün içerisinde yaktığımız müddetçe bazı şeyleri yiyebiliriz fakat akşam çok sakat çünkü hareket min. düzeyde oluyor. dediğim gibi sadece burası aklıma yatmadı ...

arkadaşım açılmıyor sayfa.sen açabiliyorsan sayfanın yazısını kopyala yapıştır yaparmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…