3 ayda 10 kilo verdim Nasilmi?

STRaN

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
11
1
slm arkadaslar
ilk önce kafaniza kyoacaksiniz zayiflamayi..
hic bir diyet tarifinin etkili oldugnu sanmiyorum zira diyeti biraktiginizda geri gelyio kilolar.
bikere yeme aliskanliginizi degistireceksiniz hemde süresiz.

kahvaltiyi nekadar erken yaparsaniz okadar ii sizin icin kahvaltida istedigmi yiyiordum
hani derler ya kepekli ekmek felan ben istedigimi yiyordum simit vesayre.
ama önemli olan cok erken yapmak kahvaltiyi
sonra öglen yemegini 3 e dogru yiyordum (öglen yemegini cok gec yedigim icn kahvaltida istedignizi yiyin diyorum )
öglen yemegindede istediginiz yemegi yiyorsnuz ve doyana kadar yiyordum tabiki tika basa degil normal bi sekilde.
ve BITTIIIIIIIIIIII !!!
aksam yemegi diye bisey yok öglen saat 3 de yedigimle duruyordum ve 3 ayda 10 kilo verdim.

bende hamilelik düşünüyorum ve hamileligimden önce kilo vermek istiyorum.cok guzel tavsiyen arkadaş.fakat 3 ten sonra hiçbirşey yemeden nasıl duruyorsun.meyve salata gibi şeylerdemi yemiyorsun.

evet işe yarıyor ben bu hafta eşim akşamları evde olmddığı için akşam ymeği yemedim.3-4 gibi atıştırdığım şeylerle geçiştirdim.akşam acıkınca da burdan duyduğum elma sirkeli ballı suyu içitim.5 günde 400 gr vermişim gerçekten işe yarıyor akşam yemeği yememek

bende hamilelik düşünüyorum ve hamileligimden önce kilo vermek istiyorum.cok guzel tavsiyen arkadaş.fakat 3 ten sonra hiçbirşey yemeden nasıl duruyorsun.meyve salata gibi şeylerdemi yemiyorsun.

hyr hic bisey yemiyorsun tabiki zor olyuor ilk günler ama cokda zorlanyiorsan salata yiyebilrsin.ben hic bisey yemiyordum
sakin elma yeme elma insanin isdahini aciyor...

Cooook mantıklı ben de bugün en son 6da yedim daha bişey yemem yarından tezi yok buna başlıyorum.10gun kadar önce dış gebelik geçirdim hamile kalana kadar 10kilo da ben veririm inşallah yarın sabah kilomu yazarak başlayacağım...paylaşımın için teşekkürler

ben de doğumdan sonra 8 kilo verdim ama daha 10 kilo vermem lazım çok bende sadece yemeği azalttım ekmeği ve şekeri tatlıyı kestim

Ben de 21 gün önce dogum yaptim ve 10 kilo vermem gerek simdilik günde 2 lt su iciorum sabah ac karnina ve yatmadan önce balli tarcinli ilik su iciyirum yemegi az yiyorum ve ekmegi kestim seker de zaten kullanmiyorum bi de emziriyorum bir haftada 1 kilo verdim bakalim artik daha cok vermeliyim 71 kiloyum ve hamilelik öncesi olan 64 kiloya düsmek istiyorum offf ya bu kilolar cabuk aliniyor ama verirken zor veriliyir ya cok sinir bozucu
Baska fikri olan varsa yazarsa sevinirim hizli kilo vermek icin birbirimize yardimci ve fikir vermis oluruz beraber atariz kilolari insallahh

bende 2 ayda 15 kilo verdim ayrıca 10-12 cm inceldim gerçektende zor bişey değil :) hedef 55

başarılı........... bende deneyeceğimmm vallahi... akşam yemeğini kesince etkili oluyorr...

oda bişey mi ben 2 ayda 16 kilo verdim :)

Nilelo seni tebrik ederim ama 2 ay için 16 kilo çok fazla değil mi?
Sadece diyet mi yaptın, takviye kür veya zayıflama çayları kullandın mı?
Ayrıntılı yazar mısın, senden cevap bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…