Arkadaşlar yıllardır kilo vermek için uğraşıyorum uzun zamandır süren bir ilişkim var ve arık erkek arkaşıma söz verdim bu iş bitecek diye.. Biz farklı şehirlerde yaşıyoruz hep onun la görüşmediğim sürelerde yedim şiştim görüşmeye 1 ay kala diyet yapmaya çabaladım ama hiç bir zaman o kadar kısa sürede hedefime ulaşmam mümkün olmadı. 22 yaşındayım ve 15 yaşımdan beri bu konunun sıkıntı olduğunu farketmeme rağman irademi kontrol edip bu işi başaramadım. Bir çok yerde karşıma çıkıyor insanlardan kendimi soyutladım bana hep şişman olmam özelliği ile yaklaştıklarını düşünüyorum Ki malesef TOPLUMUMUZ BU KONU DA ÇOK AMA ÇOK ACIMASIZ
artık yetti!! yarın benim MİLADIM OLACAK! Hollywood diyetini uyarlayarak yapacağım benimle birlikte başlamak ve 1 ay süreyle bu diyeti benimle yapmak isteyenler olursa çok memnun olurum. şimdi uyarlama şu şekilde olacak biliniyorsa bu diyet 2 gün sadece meyve suyu ve sonrasında az miktarda bir yeme programı içeriyor. Ben meyve suyu fazla şekerli olduğu için 2 günü az tuzlu ve dere otlu(isteğe göre) AYRAN la değiştirmek istiyorum.
LİSTE ŞÖYLE OLACAK;
1.gün boyunca dilediğiniz kadar mevye suyu içebilirsiniz. Bunun dışında yiyecek yok. 6-8 bardak kadar da su için.
2. GÜN Dilediğiniz kadar meyve suyu için, yiyecek kesinlikle yasak. 6-8 bardak da su için.
3. GÜN Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, 1 katı yumurta, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Limonlu ve çok az zeytinyağı gezdirilmiş bol yeşil salata. Akşam: 100 gr. yağsız ızgara tavuk eti ve az miktar zeytinyağı ile pişmiş, limonlu 1 tabak taze brokoli. (başka bir sebze olabilir)
4. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram mantar ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet.
5. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız beyaz peynir, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram ızgara balık eti, yanında haşlanmış brokoli.(başka bir sebze olabilir)
6. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram ızgara tavuk, yanında az yağda pişmiş 1 porsiyon kabak. (başka bir sebze olabilir)
7. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram balık eti, yanında haşlanmış 1 porsiyon brüksellahanası
(başka bir sebze olabilir)
Eşlik ederseniz çok sevinirim.
BAŞLANGIÇ KİLOM :85
HEDEF KİLOM16:
BOYUM:1.71