- 18 Haziran 2024
- 483
- 15
- 25
- Konu Sahibi lutfenyardi
Merhabalar. İdrar yolları enfeksiyonu için antibiyotik içtim yaklaşık 5 6 gün önce bitti. Reglm geç kalmasın diye soğan suyu içmiştim ve tarlusol içtim ancak tarlusoldan geçen ay 3 tanesini içmiştim geriye kalanlarını da bu ay içtim. Reglima 4 gün varken 4 gün önce oldum reglimi. 3. Günümde koyu kahverengi akıntı geldi. Suan adetimin ikinci günü ve kırmızı kan daha az, kahverengi akıntı yoğun şekilde.1 gün 1 pedi dolduracak kadar oldum kan yoğun ve kahverengi akıntı az şekilde. Şimdi ise 2. Gün kahverengi tortulu akıntı oluyor. Önceden ben günde iki üç ped doldururdum.Sebebi nedendir. Daha önce başta hiç gelmedi genelde adetin son günü olur. Sindi ilk günden beri aynı 2. Gündeyim. 3 ay önceki şüpheli ilişkime bağlıyorum bu durumu. Kan testi usg negatif çıktı ama bu kahverengi akıntı neyin nesin. Yaklaşık 20 önce ilişkiden 3 ay sonra kan verdim 1.2 çıktı ve usg ile baktırdım rahim temiz dedi doktor. Sonra 10 gun önce tekrar kan verdim belki 1.2 yükselir diye değerim gene 1.2 çıktı. Sorum şu ilişkiden 3 ay sonra kan kesin midir? İki tane kan yanılmaz değil mi. Geç öğrenenler oluyor. Onlar benim gibi 3 ay sonra mı kan testi yapmışlar. Geç döllenme nedir ? Yerleşme kanaması nedir bunları detaylı açıklayacak arkadaşlarım var mı ? Yardimci olursanız sevinirim. Sevgiler.