• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ay önce Doğum yaptım

Bence o seyire falan olabilir mi acaba. Bana da oluyor bazen çünkü. Korunuyorsanız korkacak birşey yok bence. Ama süt korur inancındaysanız korumaz şimdiden söyleyeyim de 😂😂
Doktorum bilgilendirdi sütün korumayacağını biliyorum ama insan korkuyor yine de

40 gün zaten lohusalık var rahmin toparlanması en az 2 ay eğer sezeryansa en az 6 ay ... Kafadan 2 ayı çık zaten geriye kalan 1 ayda bebek oluşmuyo bile oluşmayan bebek tekme mi atacak bide😂
gazdır o gaz😂
Allah bağışlasın
Evet sezaryen ile 36. Haftada doğumum gerçekleşti gaz olsun lütfen 🙈😂

Karnimizda aort damari varmis o atar boyle baya baya cocuk tekmeliyor sanirsin
Bir kere bayagi bir temizlik yapmistim
Ustelik adetliydim oturdum bir atmaya basladi
Esime test aldirmistim cocuk tekmeliyor diye:KK70::KK70::KK70::KK70:
Yok ben lohusalığım 28 gün sürdü oda az az ben polikistik overim zaten adet olamıyordum ve hala olmadığım İçin test yaptım çıkmadıda

Doğumdan sonra bana da oldu sanki hala içeride bebek varmış gibi:) elimle karnımı tuttuğumda bildiğin elimin altında hareket ediyordu. Sonra sonra geçti. Sanırım bağırsaklar anca yerli yerine oturdu:)

Doğumdan sonra bana da oldu sanki hala içeride bebek varmış gibi:) elimle karnımı tuttuğumda bildiğin elimin altında hareket ediyordu. Sonra sonra geçti. Sanırım bağırsaklar anca yerli yerine oturdu:)
Ay inşallah öyle birşeydir ben çok kilo aldım bide 53 kilo ile hamile kaldım 75 le doğurdum

Evet sezaryen ile 36. Haftada doğumum gerçekleşti gaz olsun lütfen 🙈😂

Geçmiş olsun ah o sezeryanı bilirim😳
tabiki gazdır sezeryanlılarda gaz derdi daha çok olur zaten rahmin yavaş yavaş toparlanacak ben 6 ay karnımı hissetmemiştim o da çok kötüydü
bazen emzirirken falanda rahminde ani ağrılar olabilir hatta belkide hissetmişsindir bunlarda normaldir

Geçmiş olsun ah o sezeryanı bilirim😳
tabiki gazdır sezeryanlılarda gaz derdi daha çok olur zaten rahmin yavaş yavaş toparlanacak ben 6 ay karnımı hissetmemiştim o da çok kötüydü
bazen emzirirken falanda rahminde ani ağrılar olabilir hatta belkide hissetmişsindir bunlarda normaldir
Bende hala karnımı hissetmiyorum ve bu çok çirkin birşey gitmeyen göbek hissedilmeyen alt karın bölgesi 🤯

Bende hala karnımı hissetmiyorum ve bu çok çirkin birşey gitmeyen göbek hissedilmeyen alt karın bölgesi 🤯

Göbek malesef biraz kalıyor☹️ ama şişliğin henüz inmemiştir biraz daha zamana ihtiyacın var karnını da inşallah hissedeceksin
Ben çok korkmuştum ne zaman hissedicem diye kimileri 6 ay kimileri 1 sene sonra hissettim demişti ben 6 ay sonra hissetmeye başladım inşallah sende kısa zamanda hissedersin evlat için herşeye katlanıyoruz napalım Allah onlara sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin♥️ şimdi ben aylardır 2.için uğraşıyorum 😞

Göbek malesef biraz kalıyor☹ ama şişliğin henüz inmemiştir biraz daha zamana ihtiyacın var karnını da inşallah hissedeceksin
Ben çok korkmuştum ne zaman hissedicem diye kimileri 6 ay kimileri 1 sene sonra hissettim demişti ben 6 ay sonra hissetmeye başladım inşallah sende kısa zamanda hissedersin evlat için herşeye katlanıyoruz napalım Allah onlara sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin♥ şimdi ben aylardır 2.için uğraşıyorum 😞
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin hayırlısını inşallah bende kızımda çok uğraştım polikistik over olduğum için ilaçlarla hamile kaldım çok şükür sonunda rabbim nasip etti şuan korkuyorum ama Rabbim biliyor bebeğim küçük diye yoksa çocuk istemediğimden falan değil 🌸

Back