Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz Allah seni adafafagBen de 8 yil once dogum yaptim, arada karnimda bir hareketlenme oluyor, tuvalete girip çıkarıyorum.
3 ay önce doğum yapmışsınız ama hamile olsanız 4 aydan önce bebek hareketi hissetmeniz mümkün değil bebek değil yani
Karnimizda aort damari varmis o atar boyle baya baya cocuk tekmeliyor sanirsinMerhaba bir açıklık getirin lütfen 3 ay önce Doğum yaptım ama az önce karnımda bi kımıldama hissettim nedir beden olabilir sizce
Hamilelikte açılıp genişleyen rahim kendini toparlıyordur onu hissetmiş olabilirsiniz. Ama eğer toplumun büyük çoğunluğunun yaptığı hata ile süt korur mantığı ile korunmasız ilişki yaşadıysanız bi test yapabilirsiniz.Merhaba bir açıklık getirin lütfen 3 ay önce Doğum yaptım ama az önce karnımda bi kımıldama hissettim nedir beden olabilir sizce
Sesli güldüm buna yaaa Allahta sizi güldürsünBen de 8 yil once dogum yaptim, arada karnimda bir hareketlenme oluyor, tuvalete girip çıkarıyorum.
bagirsak hareketi olmasin bende oluyor rahim 1 senede anca toparlaniyor dusunMerhaba bir açıklık getirin lütfen 3 ay önce Doğum yaptım ama az önce karnımda bi kımıldama hissettim nedir beden olabilir sizce
Ya allahta sizi güldürsünBen de 8 yil once dogum yaptim, arada karnimda bir hareketlenme oluyor, tuvalete girip çıkarıyorum.
Öyle olma ihtimalim yok diyorum ya test yaptım ama karnımdaki o kımıldamayı hissedince korktum ne olabilir bilgisi olan var mı diye sormak istedimYani hamile miyim mi demek istediniz ?