• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ay önce Doğum yaptım

Okuromeo

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
153
74
18
28
Merhaba bir açıklık getirin lütfen 3 ay önce Doğum yaptım ama az önce karnımda bi kımıldama hissettim nedir beden olabilir sizce

Merhaba bir açıklık getirin lütfen 3 ay önce Doğum yaptım ama az önce karnımda bi kımıldama hissettim nedir beden olabilir sizce
Karnimizda aort damari varmis o atar boyle baya baya cocuk tekmeliyor sanirsin
Bir kere bayagi bir temizlik yapmistim
Ustelik adetliydim oturdum bir atmaya basladi
Esime test aldirmistim cocuk tekmeliyor diye:KK70::KK70::KK70::KK70:

Hamilelikte açılıp genişleyen rahim kendini toparlıyordur onu hissetmiş olabilirsiniz. Ama eğer toplumun büyük çoğunluğunun yaptığı hata ile süt korur mantığı ile korunmasız ilişki yaşadıysanız bi test yapabilirsiniz.

Hayır hayır testi 3 gün önce yaptım sonuç negatif ve korunuyoruz çok dikkat ediyoruz ve yumurta tembelliğimde var ama yine de korkuyorum

40 gün zaten lohusalık var rahmin toparlanması en az 2 ay eğer sezeryansa en az 6 ay ... Kafadan 2 ayı çık zaten geriye kalan 1 ayda bebek oluşmuyo bile oluşmayan bebek tekme mi atacak bide😂
gazdır o gaz😂
Allah bağışlasın

Bence o seyire falan olabilir mi acaba. Bana da oluyor bazen çünkü. Korunuyorsanız korkacak birşey yok bence. Ama süt korur inancındaysanız korumaz şimdiden söyleyeyim de 😂😂

Back