Aşılama 3. asilamami olucam..umutsuzum :(((

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar 4.5 sene once evlendigimde bebek istemiyorduk hapi birakinca hemen olur sanmistik ama 4 senedir bebegimiz olmuyor ve ben cok uzuluyorum...ilk iki asilamam negatif umutlarimda hayallerimde... 3. asilama icin start verdik insallah bu sefer olur dua edin benim icin..allah kimseyi evlatsiz yaslandiginda yapayalniz birakmasin!!!senağlamasenağlama

bende hap kullandim 2.5 sene olmadi,ama birazda piskalajik olarak olmuyordur,benim yumurtama giden yollardan biri tikaliydi, orendigimde nerdeyse bayilacaktim benim yuzumden cocugum olmuyor diye,kan aldirdim damarimi actirmak icin 1 hafta sonra damarim acilacakti,6gun hasta olmadim dedemki kendi kendime 1 daha testi deneyim son kez diye ve hamileyim,butun dunya benim oldu.o ay hic dusunmedim nasil olsa damarim acilacak, acildiktan sonra olur diye,acilmadan 1 damarla oldu isin sirri dusunmemekte.(olmuyor dedim oldu,domuyor bi turlu dedim dogdu,simdi 9 aylik oldu)ELLERINDEN OPER APLASI

Canim Arkadaşim öyle Umutsuzluğa Kapilmak Yok.olucak Inşallah Allahin Izniyle Bu Sefer Olucak Hep Aklimda Ve Dualarimdasin Canim Arkadaşim.rahat Ol.allaha Emanet Ol.

mehaycım bende 2. yi deniyecem ama benim de fazla ümidim yok bu sefer takmıycam tuttumu tutmadımı düşünmüycem allahın dediği olur ne yapıyım düşünsekte boş düşünmesekte en iyisimi takma yoksa kafayı yiycem

beyaz karamel canim su anda takmiyorum ama asilama yapilip bekleme sureci varya iste o zaman meraktan oluyorum varmi yokmu diye!!!
esmacim canim arkadasim sende benim dualarimda ve aklimdasin hep insallah olacak canim uzulmeyelim:))

cnm stres yapma dualarımız senınle inş herseyın en ıyısı olcak tmm uzme kendını hersey cok guzel olcak

Sevgili Mehay'cım,işin sırrı stres yapmamakta anlaşılan(buradan daha iyi anladım) inş.gönlüne göre olur,bu sefer tutar inş.ay ben de heyecanlanıyorum sizlerle...inş.iyileşme kaydedersem bana da aşılama yapılabilecek inş.bu aralar aşılama yapılan herkesin tutar inş.AMİN.

merhaba MHAY cim ST MARCELLIN de oturuyorum insalah yakinizdir birbirimize sen nerde oturuyorsun by.

gine size birsey anlatayim,arkadasimda hem tup bebek denedi,hem asilama bebek tutuyor kanda hamile cikiyor ,1hafta sonra udrasonda dusmus yok gorunuyor,14 sene sonra gene asilama yaptirdi 3 uz bebege hamile kaldi korkusundan test bile yapmadi,sonra ben testi zorunan yaptirdim hamileydi 4 ay felan evde yatti 2-2.5 ay hastanede yati bebegin biri oldu genede diger bebeklerle 1 hafta daha kaldi ve dogum basladi,1kiz 1 oglu oldu 1.250 kulo bir 1.5kg biri oldu simdi 8 ayliklar 5.5kg biri 5kg dedigeri cok hareketliler yasiyorlar allaha cok sukur;ama 2kiz cocuk zor hic uyku uyuyamiyor allah tum isteyenlere versin by.

merhaba mehay cimben ST MARCELLIN de oturuyorum sen nerde oturuyorsun insallah yakindasin tanisiriz optum by.

X