• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan 3. Aşamamız: Nişannn 16.11.2013 (önce elbisem:))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

kelebek.hill

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
11.087
6.705
448
:nazar::nazar::nazar:Öncelikle önceki gelişmelerimi bu başlıkta paylaşmıştım: (elbisenin üzerimdeki hali 2. sayfada)

http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-isteme/659555-2-asamamizi-atlattik-kiz-verildiii.html

Şİmdi ise tam gaz nişan hazırlıklarıma araştırmalarıma başladım, yine her detayımı paylaşmaya çalışacağımm..

Evde servis kısmı için pembe ve gri karton tabak-bardak aldıkk..

$10411_kucuk.jpg $indir.jpg $pembe_bardak_B_1.png $pr_01_8852_max.jpg

Öncelikle en zor kısmı hallederek elbisemi aldımmm şaka gibii :52::52::52: (erkek tarafı alıyormuş ben ödeme yapmadım, babam alacak sanıyorduk ama :1:)

$20131026_213711.jpg

Bunu da gece çıkarken giyerim(aslında benm aklıma gelmemişti gece çkarken üstümü değişeceğim ama çok mantıklı olmuş bunu almam ben bunu başka zaman kullanırım diye almıştım çok hoşuma gidince:1:) , ikisini aynı yerden aldım, aynı renk denk geldi ama öyle oldu çok yakıştı :1::17:

$20131026_210308.jpg

Ev+cafe nişanım için biraz kabarık bir model ama düşündüm de neden nişanımda bu kadar içime sinen bir elbiseyi giymeyim, zorla denedim ama çok yakıştı çok açtıııı.. ayrıca fotolarda falan da süper çıkar dedimmm :16::16::16:

Ve yavaştan nişan şekeri yapımına başladım, malzemeleri bugün aldm bir adet deneme yaptım, nazar boncuğu eklenecek bunaa :34:

$20131026_212349.jpg

Gelişmeler arttıkça ben de yazarımm :34:
Sıra anneme elbiseee :32:

:nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• $20131026_213711.jpg
    $20131026_213711.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 168
  • $20131026_210308.jpg
    $20131026_210308.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 256
Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar:Öncelikle önceki gelişmelerimi bu başlıkta paylaşmıştım:

http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-isteme/659555-2-asamamizi-atlattik-kiz-verildiii.html

Şİmdi ise tam gaz nişan hazırlıklarıma araştırmalarıma başladım, yine her detayımı paylaşmaya çalışacağımm..

Eki Görüntüle 840391 Eki Görüntüle 840392 Eki Görüntüle 840393 Eki Görüntüle 840394

Öncelikle en zor kısmı hallederek elbisemi aldımmm şaka gibii :52::52::52: (erkek tarafı alıyormuş ben ödeme yapmadım, babam alacak sanıyorduk ama :1:)

Eki Görüntüle 840396

Bunu da gece çıkarken giyerim, ikisini aynı yerden aldım, aynı renk denk geldi ama öyle oldu çok yakıştı :1::17:

Eki Görüntüle 840398

Ev+cafe nişanım için biraz kabarık bir model ama düşündüm de neden nişanımda bu kadar içime sinen bir elbiseyi giymeyim, zorla denedim ama çok yakıştı çok açtıııı.. ayrıca fotolarda falan da süper çıkar dedimmm :16::16::16:

Ve yavaştan nişan şekeri yapımına başladım, malzemeleri bugün aldm bir adet deneme yaptım, nazar boncuğu eklenecek bunaa :34:

Eki Görüntüle 840395

Hiloşum elbisen çok hoş üzerinde dahda da güzel olacak eminim:nazar::nazar:

Elbisn hayırlı olsn canımm şafak kaçta sana bir şey yazmştm :1:

Sağol canımm..
yok ben yaptırmıcam gördüm çok fazla ama düşünmüyorum ya kendim kurabiye yapacam ama kalp ve kelebek şeklindeee.. :34:
Bir de şekerlerimi kendim yaptım isimlerimiz,tarih yazıyo daha kalıcı olur diye düşündm

Sağol canımm..
yok ben yaptırmıcam gördüm çok fazla ama düşünmüyorum ya kendim kurabiye yapacam ama kalp ve kelebek şeklindeee.. :34:
Bir de şekerlerimi kendim yaptım isimlerimiz,tarih yazıyo daha kalıcı olur diye düşündm
zaten baya çeşit ikram oluyor 10-12 çeşit oluyor bzde sözde bzm aile abartıyr biraz gerçide :1: siz neler yapcaksnz?
Nişan şekeri varsa gerek yok tabi cnm ekstra onlardada etiket oluyr ama şeker varsa tabiki gerek olmaz;) inş sorunsuz atlatırsınız yine cnm :))

zaten baya çeşit ikram oluyor 10-12 çeşit oluyor bzde sözde bzm aile abartıyr biraz gerçide :1: siz neler yapcaksnz?
Nişan şekeri varsa gerek yok tabi cnm ekstra onlardada etiket oluyr ama şeker varsa tabiki gerek olmaz;) inş sorunsuz atlatırsınız yine cnm :))

Ha anladm tatlımmm.. valla bz de iste pide yaptircaz borek sarma kurabiye pasta kesilcek zaten.. simdilik bunlarrr varr.. az once ekledigm minik foto vardi kucuk kavanoz badem sekerli onlar olcak ustunde de etiketimz varrr.. inşallah canm bakalm gecer diye düşünüyorum ve umut ediyorum ;))

Ha anladm tatlımmm.. valla bz de iste pide yaptircaz borek sarma kurabiye pasta kesilcek zaten.. simdilik bunlarrr varr.. az once ekledigm minik foto vardi kucuk kavanoz badem sekerli onlar olcak ustunde de etiketimz varrr.. inşallah canm bakalm gecer diye düşünüyorum ve umut ediyorum ;))

Sizin şehir dışından geliyorlar pide çok mantıklı olmuş cnmmm pastada oLyr nişnda haklısın..Her şeyin içine sinmesi önmliiii :34:

Eki Görüntüle 840391 Eki Görüntüle 840392 Eki Görüntüle 840393 Eki Görüntüle 840394

Eki Görüntüle 840396

Bunu da gece çıkarken giyerim(aslında benm aklıma gelmemişti gece çkarken üstümü değişeceğim ama çok mantıklı olmuş bunu almam ben bunu başka zaman kullanırım diye almıştım çok hoşuma gidince:1:) , ikisini aynı yerden aldım, aynı renk denk geldi ama öyle oldu çok yakıştı :1::17:

Eki Görüntüle 840400

Eki Görüntüle 840395

:nazar:elbisenin rengi çok güsel canm tenine uymuştur en zor kısmı atlaşmışın inşallah herşey istediğin gibi geçer

Sizin şehir dışından geliyorlar pide çok mantıklı olmuş cnmmm pastada oLyr nişnda haklısın..Her şeyin içine sinmesi önmliiii :34:

Aynen canm doyurucu bi seyler olmasi lazm yani.. pastayi da ozenerek yaptiracam ;))

:nazar:elbisenin rengi çok güsel canm tenine uymuştur en zor kısmı atlaşmışın inşallah herşey istediğin gibi geçer

Evet canm bu tonlar dusunuyodum pembe fusya mor.. yakisiyo haklisn beyaz tenliym ya.. tesekkir ederm Fatoscumm :**

Eki Görüntüle 840396

Eki Görüntüle 840400

Eki Görüntüle 840395

Hepsi birbirinden güzel, şeker olmuş canım hayırlı olsun çok sevindim :16:
Bizim aramızda mesafeler olduğu için gelip gitmeler zor olucak o yüzden her şeyi tek seferde halledicez nişan da yapmıcaz :5:
Çok özendim vallahi elbiseler de harika :21:

Hepsi birbirinden güzel, şeker olmuş canım hayırlı olsun çok sevindim :16:
Bizim aramızda mesafeler olduğu için gelip gitmeler zor olucak o yüzden her şeyi tek seferde halledicez nişan da yapmıcaz :5:
Çok özendim vallahi elbiseler de harika :21:

:nazar::nazar::nazar:Çok sağol canımm :16::16::16:
Valla bizim de aramızda mesafeler var ama hepsini ayrı ayrı yaptık gene de yorucu oluyor tabi herkese ama naplım girdik bu yolaa..
Teşekkür ederm canm beğenmene çok sevndmm..
Allah senşn de gönlüne göre versnn :16:

ayyy canım herşey çok güzel nişan kavanozları almana çok sevindim eminönnden buldunmu kuzum sticker herşeyi yapmışsın bile zaman çabucak geçiyor

elbiselerin ikiside çok güzel canım güle güle giyin bende nişan elbisemi kendim almıştım evde olacak diye :)

Canım elbisen üstüne çok yakışmış tenine falan da gitmiş güle güle giyin Allah tamamına erdirsin.Ben tek bişi dicem çok kalabalık mı olcaksınız evde eğer olmıcaksanız kağıt tabak yerine normal tabakta kullanılabilir çünkü onları elde tutmak çok zor oluyo cnm

Son düzenleme:
ayyy canım herşey çok güzel nişan kavanozları almana çok sevindim eminönnden buldunmu kuzum sticker herşeyi yapmışsın bile zaman çabucak geçiyor

elbiselerin ikiside çok güzel canım güle güle giyin bende nişan elbisemi kendim almıştım evde olacak diye :)

Ben de sana cok tesekkur ederim fikir icn her seyi buldm canmcimm..evet zaman ilerliyor ben de yavastan hazirlaniyormm.. elbiseleri begenmene sevindmm.. ben sectm ama nisanlim aldi canm elbisemi ;)

Canım elbisen üstüne çok yakışmış tenine falan da gitmiş güle güle giyin Allah tamamına erdirsin.Ben tek bişi dicem çok kalabalık mı olcaksınız evde eğer olmıcaksanız kağıt tabak yerine normal tabakta kullanılabilir çünkü onları elde tutmak çok zor oluyo cnm

Begusumm cok sevindm begenmenee yaaa canm benmm.. amin ins darisi basinaa..

Ama kalabalik olacak biraz canm ya bi de kimse bulasik falan kirildi bilmem ne de ugrassin istemiyorum acikcasi.. ;) ama cok zor olursa cikaririz tabi porselen napalmm

Son düzenleme:
Back