3.ameliyat olmalı mı?

cileklihersey

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2015
7
0
6
27
Herkese merhaba
Bu açtığım ilk konu bu yüzden bi şeyleri yanlış yapıyorsam şimdiden affola. Lütfen okuyun ve yardımcı olun inanın ne yapıcam bilmiyorum. Tam 8sene boyunca sağa kırılıp sola kaynamış kocaman ve yamuk bir burun ve sağdan gayet normal güzel denilebilecek bir yüz ama soldan korkunç bakmak dahi istemediğim bir yüzle(yüz asimetrisiyle) yaşadım. 18yaşımda Hüseyin Altun'a ameliyat oldum hem nefes problemim hem de görüntüm için. Doktoruma güveniyordum, bu yüzden ameliyattan hemen sonraki burun deliklerimdeki eşitsizliği kafaya takmadım. Daha sonra burnum tekrar yamulmaya başladı ve burun ucumda deri birikimi olduğu için 1sene sonunda tekrar ameliyat oldum. Her şey iyi güzel sanıyordum ki bandajlar çıkınca bir de ne göreyim burnum hala yamuk ve burun deliklerim daha beter bir hal almış, ya da ben daha çok titizlendiğim için tatmin olamadım bilemiyorum. Doktorum masaj yapmamı ve aynı ilk ameliyattaki gibi "zamanla düzelecek, sabret" tarzı şeyler söylese de bu öyle düzelebilecek türden bir şey değil bu yaşadığım, ilk ameliyatın sonucunu da gördüm sonuçta. İki kez ameliyat olup onca acıyı çekip yıpranıp hala burun yamukluğu ve yüz asimetrisi çekiyor olmam psikolojimi çökertti aynaya bakınca burnumu tekrar tekrar kırasım parçalayasım geliyor. Burnum çirkin bile olsa ama düz olsa mutlu olurdum, ama bi taraftan farklı diğer taraftan farklı görünmek bir bakıma iki yüzünüzün olması gerçekten insanı mahfediyor. Kendime güvenim zaten yok gibiydi olanı da giderek kaybediyorum. İnsanlara hep sağ yüzümü dönerek konuşuyorum, biri bana soldan bakarsa inanılmaz rahatsız oluyorum. 3.ameliyat düşünüyorum ama ya bu kez de olmazsa ya bu halimi de arayacak duruma gelirsem? Lütfen yardım edin maddi manevi çok yıprandım bu konuda. 3.ameliyatı olan veya bu konuda fikri olan var mı? Şimdiden teşekkürler

Geçmiş olsun gerçekten zor bir süreç geçirmişsin ben ilk ayı bitirdim bunları tekrar yasamak zorunda kalırsam korkusu hiç içimden gitmiyor.
Maalesef bu ameliyat şans işi.
Senin ikinci ameliyatından sonra 1 yıl geçti mi burnuna çevredekiler ne diyor belki sen psikolojik olarak kotu görüyorsun . 3. Ameliyat olmak istersen bence artık doktorunu değiştir ayni kişiye gitme ve iyice araştır.

Daha bir yıl geçmedi 4ay geçti masajlarımı yaptıkça sanki daha çok yamuluyor masajdan sonra 3-4saniye dümdüz oluyor sonra pıt diye yamulduğunu hissediyorum tekrar. Annem abartıyosun falan diyo ama mesela okulda bi arkadaşım ameliyat olduğumdan haberi bile olmamasına rağmen "ya galiba ışıktan ama burnun niyeyse eğri gözüküyor" gibi bi cümle kurdu üzüntüm iki katına çıktı Başka doktora sıfırdan güvenmek de zor gibi geliyor bana sonuçta son şansım gibi bi şey olur 3.ameliyat inşallah hakkımızda hayırlısı olur siz benim yaşadıklarımı yaşamazsınız geçmiş olsun

kendine çok büyük haksızlık yapıyorsun bu kadar üzülme bende aynı pismanliktayim ama sen kendin olmak istedin oldun pişman olma ve kendini beğenmiyorsan bidaha ameliyat ol para kazandığında buna gitmezse başka şeye gidicek sen mutsuz olacağına mutlu olmak için çaba gostermelisin olmazsa gene dene ameliyattan öncede mutsuzdün ki oldun

Selamlar yanlis anlamazsaniz ben resim gorursek daha iyi ve dogru yonlendirme yapabiliriz hissindeyim

Ben de ameliyat olalı 2 ay oldu ve burnumda kemik kalmış tekrar ameliyat olmam gerekiyormuş aynı doktora mı olsam bilemiyorum. Her şeyin hayırlısı olsun

Çok doğru söylüyorsunuz gerçekten düşünceleriniz çok haklı teşekkür ederim desteğiniz için

Ben de ameliyat olalı 2 ay oldu ve burnumda kemik kalmış tekrar ameliyat olmam gerekiyormuş aynı doktora mı olsam bilemiyorum. Her şeyin hayırlısı olsun
Çok geçmiş olsun 2ay karar vermek için çok erken ben öyle düşünüyorum benim burnumun sabahları şişmesi falan anca 8ay sonunda azalmıştı mesela bence biraz daha bekleyin derim ve doktorunuza güveniyorsanız ona olun derim çünkü sizi en iyi o tanıyor ve burnunuza yapılan işlemi en çok o biliyor. İnşallah mutlu olursunuz vereceğiniz karar sonucunda

Açıkcası doktoruma pek güvenmiyorum. Benim de burnum soldan bakınca hafif kemerli ama güzel duruyordu, soldan içeri hafif çökük olduğu için çok kemerli gibiydi ve önden bakınca geniş bi burnum vardı. çok kararsızım bilmiyorum. Her sabah pişmanlıklar içerisinde uyanıyorum. Olmasaydım da pişman olucaktım. Aklım karmakarışık

Her şey bitmiş gibi konuşuyosunuz daha 2ay olmuş karar vermek için çok erken daha şişliklerinizin çoğu bile geçmemiştir yüreğinizi ferah tutun

Her şey bitmiş gibi konuşuyosunuz daha 2ay olmuş karar vermek için çok erken daha şişliklerinizin çoğu bile geçmemiştir yüreğinizi ferah tutun

sana benzer bir durum var bende de.burnum büyüktü kanatlar delik falan uzundu ,kemerde vardı.doktora gittiğimde septum deviasyon var dedi.pek belli değildi dışarıdan ama.küçük olmasını istiyordum burun kanatlarimi bile kucultmedi.şuanda burnumun yamuklugu daha fazla belli oluyor ,kemer yok ama yandan bakınca uzun ve kalkik memnun değilim vallahi.Herseyin hayırlısı

Cnım geçmiş olsun öncelikle, zor bir durum açıkçası. Bilemezsin ki ikinci ameliyat öncesi yine böyle olacağını 3. ameliyat olacaksan da, aynı doktora olma. İstersen sana benim doktorumu önerebilirim, en azından fikir alırsın, hem de ikinci bir görüş olmuş olur. Ben kendisine güvenirim…

Doktorunuz kimdi

Doktorunuz kimdi
benim doktorum Şişli’de, özel Kadıoğlu Hastanesinde, doktor Baki Çokneşeli.. Eskiden Nişantaşında muayenehanesi vardı, oradan tanıyorum, tecrübeli, düzgün birisi. Birkaç arkadaşımı da yönlendirmiştim, herkes memnun kalmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…