Dolabımda yenilere yer acmak icin bahar temizliği yapıyorum.Hic giyilmemiş-etiketi hala uzerinde olan veya 1-2 kez kullanılmış giysilerimi elden çıkarıyorum..birkısmı hatrı sayılır ücrete alınmış bana maliyetinin çok çok aşağısına çok ucuza veriyorum!!
Takas kabul edilmez.
Kargo alıcıya ait.. Değişim ve iade asla kabul edilmez!!
Eki Görüntüle 1053783 Eki Görüntüle 1053785 Eki Görüntüle 1053786 Eki Görüntüle 1053788
1- kırmızı beyaz cizgili blazer ceket:beymenden alınmıştır.hic kullanılmamıştır. üzerinde 410 tlden düştüğüne dair etiketi bulunmaktadır.fiyatı : 70 tl dir.(36 bedene uygun)
2-yavru agzı turuncumsu elbise:ingiltere boohoo dan alınmıştır.Hiç kullanılmamıştır.fiyatı: 30 tl dir(36 bedene uygun)
3-koton dantel bluzümsü : etiketi üzerindedir hiç kullanılmamıştır.fiyatı:15 tl (36-38 bedene uygun)
4-beyaz-siyah dantelli straplez elbise: ingiltere boohoodan alınmadır.hiç kullanılmamıştır-üzerinde etiketi mevcut-fiyatı:30 tl (36 ve 34 bedene uygundur )
merhaba canım,bu ikisinin beden ve fiyatını öğrenebilir miyim?
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1077814&d=1397654649
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1077813&d=1397654649
şu kotonun beyaz dantel bluzuyla takas düşünür müsnüz
Canım alıntıladığın mesajın altında bile yazıyor takas yapılmaz diye :) sadece parfüm takas düşünmüştüm ondanda vazgeçtim nakite ihtiyacım olduğu için satıyorum
hım farketmedim ürünü görünce yazdım direk.peki fiyatı ne kadar.
15 tl..........................
kargo falanda var düz 10 olmaz mı
Hayır etiketi üzerinde koton..
ok.sen bilirsin
Erdemli33 veya erdem33 nickli arkadastan aldım canım
anladım canım kargoyu salı gönderirsem çarş-perş ancak elinde olur ona göre ewe mi gönderim dersaneye mi
Eve yolla canım ist dan 2 gunde geliyor persembe elimde olur
Merhabalar canım :)
İlk yüklediğin koton trenchcoat 36 beden yazıyor ama kalıbı geniş 38 bedene uygun zaten resimde deneyen kişi(annem) 38-40 arası beden
İkinci yüklediğin ceket 36 lara uygun canım eğer önü açık giyiceksen 38 e olur
3.yüklediğin hırka önü açık giyilcekse 38 e uygun
Diğer hepsi malesef küçük bedenleri seçmişsin canım 38 ve 40 lar en son yüklediğim genelde koyu olanlardı..
Orjinal BEBE ayakkabı 300 küsüre alındı ve hala sıfır olduğu için 70 tl ye veriyorum alan olmazsa kendim giyerim bedavaya verceğime diye düşündüm :)) bu sezon bebe de yine bu tarz ayakkabılar var tam bebe nin tarzı
Eğer 3 ürün alırsan kargo benden ve tabiki indirimde yaparım sen hangilerini almak istediğine karar verip bana bildir yeter ..
canım baktık tekrar ama bedenler malesef cok kucuk ılgıne tesekkur ederım. iyi satışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?