(3 agustos,barış çakır)ameliyatımı oldum,hayalim gerçeğe dönüştü :)))

kızlar benim agrım hiç olmadı,öyleki doktorun yazdıgı hapları kullanmadım bile,tek sorun bir iki gün yatıp kalkmak zor oluyor,su an benim 8.günüm,araba kullanıp,ev temizliyorum yani...bide sırt agrım geçse hiç ameliyat olmamışım gibi olucak

tek kelimeyle muhteşem benvekeyfim.. uc ay sonra oturduktan sonrakı goruntusu nasıl olacak acaba merak edıyorum.

mumu senın gıttıgın tarıhte protezler gelmişti sanırım cnm , o yuzden bahsetmemişlerdir. su an benim istediğim buyukluk var , ama bana uygun tarih yok .:KK43:

canım amelşyat sonrası istanbulda kaç gün kalmam gerekir? bugun barış çakırın sekreteriyle görüştm 3-4 gün yeter dedi. sence de öyle mi?
bu arada cok geçmiş olsun canım

dogru cnm ilk 3 gün zaten sımısıkı bandajlardan dolayı zor geciyor.rahat hareket edemiyorsun,yatıp kalkmak zor,direnlerde var tabii,ama sonrası rahat...bende öyle oldu.zaten diyordum hep 'şu bandajlar ve direnler alınsada rahatlasam'diye.cünkü agrım hiç olmadı tek sorun onlardı yani:kızgın:şimdi ise cokkk rahatım:kahve:

tek kelimeyle muhteşem benvekeyfim.. uc ay sonra oturduktan sonrakı goruntusu nasıl olacak acaba merak edıyorum.

ay cnm tesekkür ederim ya,bende cok begeniyorum,öyleki tv izlerken bile habire basımı egip bakıyorumdelikafadulden delikafadulden bide eskiden bişeyler yerken üzerime dökülse giysime gelirdi,şimdi göğüs arama giriyorrrr:dance: :dance: :dance:

ay cnm tesekkür ederim ya,bende cok begeniyorum,öyleki tv izlerken bile habire basımı egip bakıyorumdelikafadulden delikafadulden bide eskiden bişeyler yerken üzerime dökülse giysime gelirdi,şimdi göğüs arama giriyorrrr:dance: :dance: :dance:

canım mailini aldım çok teşekkürler muhteşem görünüyolar gerçekten çok geçmiş olsun bayıldım ben tam istediğim gibi öncesi nasıldı peki öncesi halimiz benziyosa benimkiler de böyle olur inşallah

canım mailini aldım çok teşekkürler muhteşem görünüyolar gerçekten çok geçmiş olsun bayıldım ben tam istediğim gibi öncesi nasıldı peki öncesi halimiz benziyosa benimkiler de böyle olur inşallah

valla cnm 70 beden takıyordum işte sütyen olarak,az gögüs dokum vardı,hayat boyu dolgulu sütyen kullandım,bikinilerim bile dolguluydu...

benvekeyfim
öncelikle çok geçmiş olsun diyorum. güle güle kullan yeni göğüslerini :) ne güzel istediğin güzel göğüslere kavuşmuşsun darısı başıma diyeyim .
. barış çakır ismini ben bu sitede duydum. daha önce tv de çıkmış olan doktorları inceliyordum. ama bu doktorun uyguladığı metod yani kas zarı altı tekniğinin daha az acılı olduğunu duyunca ve doktor hakkında olumlu yazılar okuyunca barış beyde karar kıldım. seneye nasipse evleneceğim. ne yazık ki ben 70 bedeni anca dolduran küçük göğüslere sahibim ve düğünden önce bu olayı halletmeyi düşünüyorum.
sen daha yeni ameliyat olduğuna göre fiyat olayını sana sorabilirim sanırım. bu ameliyat sana ne kadar mal oldu. söyleyeceğin fiyatın için de bütün hastane masrafları dahil mi?yani daha sonraki pansumanlar vs. bana bu konuda bilgi verebilirsen çok sevinirim. birde bende ameliyat sonrası resmini istesem çok mu ayıp olur acaba :) yani benim korkum çok acıyor olması artı yapay bir görüntü olursa diye. hani bağdatta ki pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım :KK70: hoş evdeki bulgurunda birşeye benzediğide yok ya neyse ... :)
cevabını sabırsızlıkla bekliyorum. şimdiden teşekkürler..opuyorumnanaktan

benvekeyfim dün uzun uzun barış çakırı araştırdım ve senın yazılarını okudum.herkes cok memnun ve yaptığı seylerı okuyunca ınsanın ona yaptırası gelıyor.sana yapmış oldugu olcu benım yaptırmayı dusundugum...resim göndermen mumkunse gercekten cok sevınırım.

ben de fiyatı çok merak ettim.bir de bu silikonların ömrü nekadar?bir kere taktırıp ömür boyu kullanabiliyor muyuz:)ben de yaptırmayı çok isterdim.digitürkte 3.kanalda dr90210 programı var orda bir doktor var,onun yöntemi harika.göbek deliğinden göğüse doğru bir çucukla yol açıyo,boş silikonu içeri gönderiyor ve silikonu ve içerdeyken şişiriyor ama ameliyattan sonra hiç iz kalmıyor yaa.çünkü dikişigöbek deliğinde oluyor.yani param olsa kesinlikle ona yaptırırdım ama bu doktorun da sitesine baktım ve güven duydum.para konusunu konusunu hallettikten sonra kesinlikle bende yaptırıcam...

Herkese selam arkadaşlar,

Barış Bey'in ameliyat ücretini 21 Eylül de ameliyat olacağım için biliyourm 5,500 bu fiyata ameliayat öncesi tetkikler, refakatçi ve bir gece yatış var

mumu cc ye karar verdin mi canım .

selam canım 320 cc düşünüyorum ama biliosun ameliyat sırasında karar veriyormuş barış bey benim fikrim bu kadar sene onlarsız dolaştım:))) bundan sonraki hayatımda olmuşken biraz büyük olsun gerçi denedim aynaya baktım öyle aman aman büyük durmadı. Bu arada çok gelgitler yaşıyorum 21 eylül bir gelseydi.

X