- 12 Kasım 2009
- 102
- 2
-
- Konu Sahibi benvekeyfim
geçmiş olsun canım hoşgeldin aramıza. ağrın olmadığı için çok şanslısın bu aradaeveeeeet yazılılıcak cok sey var aslında...3 agustos 9 15 te girdim ameliyathaneye,12 30 da da cıkmışım,ama kusmalarım yüzünden 12 45 i bulmuş odama cıkmamklava:ilk gün tek sorunum narkozdan cıkma süresiydi,3 saatı buldu tam ayılmam...bu süredede daraldım resmen,ertesi gün cıktım hastaneden,3 gün sonra direnlerimin alınması için gittim tekrar,şimdi 5.günüm hiç ama hiç agrım olmadı,tek rahatsızlık önümdeki agırlık ve gerginlik hissi,zaten hiç korkum yoktu biliyordum kas zarı altının agrısız olacagını...şimdi muhteşem iki gögüse sahibim bakmaya doyamıyorum resmen ne kadar sporcu sütyenı takılıda olsa üstten şöyle bi baktıgımda görüyorum ha bi resmini çekmişti kuzenim direnlerim cıkıp ilk acıldıgında onada bakıyorum sık sık....mucize elli doktoruma cokkkk tesekkur ederim...bana kadın oldugumu hissettirdi.... 70 bedendim şimdi 80....
bir de 70 den 80 e geçmek nasıl oluyor? göğüs altı ölçün kaçtıgeçmiş olsun canım hoşgeldin aramıza. ağrın olmadığı için çok şanslısın bu arada
bir de 70 den 80 e geçmek nasıl oluyor? göğüs altı ölçün kaçtı
selam.hayrlı uğrlu olsn.atlattın sende.kaç cc ve ne model kondu acaba?
pardon marka nagor....mentor degil
Hayırlı uğurlu olsun senin adına çok sevindim kısmetse bende 21 eylül de olucam sanada çok geçmiş olsun.
Resim gönderebilirsen çok sevinirim muallai hotmail.com
gerçekten ağrın az mı oldu ben çok korkyorum ya[/QUO
canım hıc korkulacak bıseyy yokk..uyuyacan kalkınca super gogusler..
3 4 gun yatıp dogrulurken destek alıyosun yatıp kalkarken agrın oluyo kı cok etkılı agrı kesıcıler var onlar agrın olursa agrını gecırır.ben cefaks antıbıyotık ve dolarex kullandım ve yetıyo yanı..amelıyattan sonra korktugum bumuymus dıcen ama doktorunu ıyı sec ve sonuc fıasko olmasın..benım doktorun elı cok hafıftı ben hıc zorlanmadım..
sanada bol şans canım
benvekeyfım gayet gusel olmus canım gule gule kullann..sonucta bu forumda olanlar bırbırıne fıkır vermek ıcın buradaa...gurbet kadınınıda ayıp..arkadas ne gusel dusunmus ve fıkır verıyo meme buyutme estetıgı yapacak arkadaslara sonucta amelıyat oluyosun yanı...bole seylere acık degılsen gırme kardesım bu forumaa ...
mumu , kasın kesilmeyecek ki , agrın çok olmaz, hatta hemen hemen hiç olmaz diye düşünüyorum , agrı kesiciler vs ile korkma cnm . sırt üstü yatmaktan ve bir dee, kollarını kullanamamaktan omuz agrın falan olur diye tahmin ediyorum . ben baska bir operasyon gecirmiştim öyle olmustu .
mumu bu yaz halletmeyi çok istedim ama şansıma protezler gümrükten gelmek bilmedi bir türlü. şimdi de tarih ayarlamada sorun oldu . ben yine bi dört beş ay beklemek zorundayım