• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 adet sonrasi mi 3 ay mi?

Sugargirl0104

Evli mutlu çocuklu olcak insallah😊
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2018
278
161
53
31
Buraya yeni uye oldum pekte bilgim yok insallah sorumu iletebiliyorumdur
3 aylik Bebegim gelismedigi icin normal sekilde dogumdan sonra kurtaj yapildi ve bir daha 3 ay sonra bebek dusunun 3 ay korunun dedi doktor.bu 3 adet sonrasimi yoksa 3 ay mi? ( adet olsun olmasin) bilgisi olan cvp verebilirmi arkadaslar!!!

Daha bana 3 ay iliski yasak denildi kendi doktoruma gittim oyle olurmu 3 ay koruncaksin dendi iste 3 adet mi 3 aymi kimse demyo yani doktorma sormasaydm bu olayda yanlis anlancakti

Herkese degisik solyolar anlamadim. Benimde kafatasi kemikleri gelismemisti.normal sekilde dogum ettrip temzlensin diye kurtaj oldm.yuksek dozda folio asit iceceksin denildi dusundugunden itibaren sizde iciyomusunuz ?

Herkese degisik solyolar anlamadim. Benimde kafatasi kemikleri gelismemisti.normal sekilde dogum ettrip temzlensin diye kurtaj oldm.yuksek dozda folio asit iceceksin denildi dusundugunden itibaren sizde iciyomusunuz ?
Çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın demeyi unuttum gebelik düşündüğün an folik asit al demişti o kadar

Amin Allahim kimseye yasatmasin.Bana buzamana kadar bi doktor folikasit ic deseydi belki bunlar olmazdi dyorm ama icendede olyo dedi doktorum yine onlemini alalim dedi.okadar ceviz bilmem ne ye denildi HIC sevmedigim yiyecekleri yedim ama yemekle alakisi yokmus hani be begin gelisimi icin Sunu ye bunu ye derler yedimde olmadi Allahim cumlemize hayirli saglikli evlatlar versin. Okadar bekle bebek olsun diye tedavi gor olnadi kendiliginden kalmis mucize dedm bazi olaylar atlattm doktor sansliymis dedi sansi bukadarmis yavrumun.Allahim hayirlisini versin Hersey icin hepimize

Amin Allahim kimseye yasatmasin.Bana buzamana kadar bi doktor folikasit ic deseydi belki bunlar olmazdi dyorm ama icendede olyo dedi doktorum yine onlemini alalim dedi.okadar ceviz bilmem ne ye denildi HIC sevmedigim yiyecekleri yedim ama yemekle alakisi yokmus hani be begin gelisimi icin Sunu ye bunu ye derler yedimde olmadi Allahim cumlemize hayirli saglikli evlatlar versin. Okadar bekle bebek olsun diye tedavi gor olnadi kendiliginden kalmis mucize dedm bazi olaylar atlattm doktor sansliymis dedi sansi bukadarmis yavrumun.Allahim hayirlisini versin Hersey icin hepimize
Evet canım Allah tekrarını yaşatmasın

Konu hakkında bilgim yok ama burada geçen ay kürtaj oldum şimdi yine hamileyim yazanları da çok gördüm bence 3 adet yerine 3 aydır normal olan çünkü pko hastalarının kimisi zaten 3 4 ayda bir adet oluyor onlar nasıl beklesin yeniden hamile kalmak için 1 yıl mı beklesinler

Buraya yeni uye oldum pekte bilgim yok insallah sorumu iletebiliyorumdur
3 aylik Bebegim gelismedigi icin normal sekilde dogumdan sonra kurtaj yapildi ve bir daha 3 ay sonra bebek dusunun 3 ay korunun dedi doktor.bu 3 adet sonrasimi yoksa 3 ay mi? ( adet olsun olmasin) bilgisi olan cvp verebilirmi arkadaslar!!!

3 adet

Konu hakkında bilgim yok ama burada geçen ay kürtaj oldum şimdi yine hamileyim yazanları da çok gördüm bence 3 adet yerine 3 aydır normal olan çünkü pko hastalarının kimisi zaten 3 4 ayda bir adet oluyor onlar nasıl beklesin yeniden hamile kalmak için 1 yıl mı beklesinler
Banada yumurtan calismiyor dediler klomen tedavisi falan gordum calismyo igneyle olursa olur dedi adet duzensizdi guatrim varmis kanimda degeri asiri yuksek imkansiz dedler hapla dusurduler duzelmisti yani.baska doktora gittim senin yumurtan calisiyo dedi duzenlide gormeye baslamistim Ben bisey anlamadm yani by pkoysa duzelen bi hastalikmi anlamadm zaten doktordan gelince 2 ay sonra kendliginden kalmis tarlusal falan kullanmistim.Allah bu Allahin isine karsilirmi oldumu oluyor iste.bakalim Benin 45 gun oldu kurtaj olali daha adetim gelmedi nezman olcak blmyom ins hepimizin sagligi yerinde olur KADIN OLMAK COK ZOR HER DERT BULUNUYOR YA

Back