Bebek İkinci El 3-6 ay kız bebek yazlık kıyafet, ayakkabı, mayo..

jaspe bana alacak bişey kalmadı mı yani

canım senden önce soran 2 arkadaş var diye yazmıştım ya sana, herhalde onlar alacaklar canım hepsini.. Ama istersen 6-9 ay kışlık da var elimde..

canım senden önce soran 2 arkadaş var diye yazmıştım ya sana, herhalde onlar alacaklar canım hepsini.. Ama istersen 6-9 ay kışlık da var elimde..

tşk ederim cnm...tam bize göre kışlıklar ama daha doğum yapmadım...haziranda kısmetse...şimdiden kışa bişi almak istemiyorum...eğer arkadaşlar almazsa bana msj atmanı bekleyeceğim...çıtçıtlıları çok beğenmiştim...alanlar güle güle giysin..

Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.. Eğer istersen sadece aşağıdakiler var.. Body ve ayakkabı hariç cnm, onlar yanlışlıkla eklendi

Eklentiler

• $samsung 1567.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 56
  • $samsung 1646.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
Mrb bi tanecik bole kiz bebekk mayosu kalmadimi elinizde acabaa???

merhaba,
mesajınızı yeni gördüm tesadüfen
bebek mayosu hala arıyorsanız var elimde. biri 3-6 ay gymboree marka ve fiyat 30 tl. hiç kullanılmadı

bu da 6-9 ay lcw marka. bu da hiç giyilmedi.

6-9ay kişliklara bakmak isterdim.yeni konu mu acacaksiniz???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2.3.4.13.15.17.19.20
bunlar cnm....

cnm 2 ve 3 numaralar Gymboree.
2 numara 10 tl,
3 numara 50 tl (120ye almıştım cnm),
4 numara 18 no spor ayakkabı 10 tl,
13 numara hiç giyilmedi 12,5 tl,
15 numara lcw marka hepsi 20 tl, (kazak 9-12 ay yazıyor ancak 6-9 aya daha uygun kalıp olarak. ben o aylarda giydirmiştim)
17 numara cichlid kadife üst, içi penye astarlı 10 tl,
19 numara sobee marka hiç giyilmedi. 9-12 ay etiketli ama kalıbı ufak. 10 tl.
20 numaradan kırmızı kadife olan satıldı. diğer ikisi 8 tl.
yani toplamda 132,5 ediyor. 125 olsun diyelim. Yanında hediyelerim de olacak

Cnm butçeme uymuyor.sana hayirli satişlar)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…