Bebek İkinci El 3-6 ay kız bebek yazlık kıyafet, ayakkabı, mayo..

Kıyafetler duruyormu arkadaşım çoğuna talibim

selam canım,
elbiseleri ve ayakkabıları bir arkadaşla görüşüyoruz, büyük ihtimal alacak..
bodyler ve tulumlarla da ustte gördüğün gibi fiyat konusunda bir durum var.. O netleşsin, sana döneyim olur mu?

ayy canım senin sadece askılı kot tulumu sorduğunu okumuşum ben :(. 4 parça diye yazdığını yeni farkettim. 5 body ve askılı kot tulum için 30 olur dedim ben.. Ama 10 parça ürün inan 25e olmaz canım yaaa...

Son düzenleme:
3-6 ay kız bebişler için hepsi çko temiz ve sayılı kez giyilmiş ürünlerdir. malum bebişler çok çabuk büyüyor.:55::emir_bebek:
Hadi başlayalım :126::126::126:

body ler

Eki Görüntüle 972867 Eki Görüntüle 972872 Eki Görüntüle 972871 Eki Görüntüle 972870 Eki Görüntüle 972869 Eki Görüntüle 972868

1 numara small wonders yurtdışı ürünü 5 tl
2 numara mymosa 4 tl. kumaşı lacos.
3 ve 4 numaralar gymboree 6şar tl..
5 numara hiç giyilmedi 5 tl..
6 numara hepsini alana hediye..

çıtçıtlı bodyler ve sondaki 3 penye elbiseyi almak istiyorum..Herhangi bi leke yada deformasyon var mı? Kapıda ödeme var mı ?Ben batmanda oturuyorum ne kadar tutar kargo...

çıtçıtlı bodyler ve sondaki 3 penye elbiseyi almak istiyorum..Herhangi bi leke yada deformasyon var mı? Kapıda ödeme var mı ?Ben batmanda oturuyorum ne kadar tutar kargo...

Merhaba
Diğer arkadaşlardan yanıt alamıyorum. Siz hangileri ile ilgileniyorsanız söyleyin suze fiyat vereyim ;)

Şöyle bir sıralamaya başlayayım beğendiklerimi, bana fiyatta yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)))

Body: 1/2/3/4
Salopet ve şort bodyler: 1/2/3/4
Elbiseler: 1/3/4/5
Ayakkabı 1 pembe olanı
Hepsi bu kadar ürünler temiz kullanıldı demi herhangi bir leke vede deformasyona yoktur umarım

Şöyle bir sıralamaya başlayayım beğendiklerimi, bana fiyatta yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)))

Body: 1/2/3/4
Salopet ve şort bodyler: 1/2/3/4
Elbiseler: 1/3/4/5
Ayakkabı 1 pembe olanı
Hepsi bu kadar ürünler temiz kullanıldı demi herhangi bir leke vede deformasyona yoktur umarım

ürünlerin hepsi temiz durumdadır. merak etmeyin.
bodyler toplam 14 tl
salopet ve şort bodyler toplam 23 tl
elbiseler toplam 25 tl
ayakkabı 8 tl.
toplamda 70 tl ediyor. siz 2.sayfayı görmüş müydünüz bilmiyorum. orada fiyatlarda indirim yapmıştım zaten. ilk fiyatlarla kalsaydı istedikleriniz 98 tl ediyordu. Bu sebeple 13 parça ürün için size 70 tl fiyat vermiş oluyorum. Bunların yanında size birkaç ufak hediyem de olur.

Ayrıca ptt kapıda ödeme istemişsiniz. ben de her zaman o şekilde gönderiyorum zaten. Ancak aldığım duyumlara göre ptt kademeli olarak kapıda ödemeleri kaldırıyormuş. Bulunduğum yerdeki şube kapıda ödemeli olarak alırsa o şekilde gönderirim. Yok olmaz derse ptt hesabıma da para yatırabilirsiniz. Göndermeden önce sizi bu konuda bilgilendiririm.

Hangi şehirde yaşıyorsunuz bana e mail yoluyla bilgilerinizi yazarsanız iletişime geçeriz ben burda yeniyim nasıl nerden yazılıyor pek bilmiyorum, birde rica etsem 60 TL olurmu hepsi malum kargoda var. Teşekürler

PTT yoluyla olur geçen daha sipariş verdim kapıda ödemeli oldu herhalde devam ediyor ne kadar tutuyor bir bilginiz varmı acaba. Belirttiğim gibi eşyalara talibim ben Balıkesir de yaşıyorum

canım mesajını yeni gördüm dediklerim duruyorsa alırım yoksa bodyleri satmadıysan istiyorum ptt kargo ile kapıda ödeme şeklinde ben adanada oturuyorum

canım yaa öncelik hakkım varsa daha önce sana söylediklerim şu 10 parça özelde söylediğin fiyattan alırım. Ben onları durumu çok iyi olmayan birine hediye edecektim onların da ilk bebekleri, kıyafetler çok temiz görünüyor. tşk.

Merhaba eğer 60 TL olmaz derseniz yine alırım benim burda ilk alışverişim bu siteyide tesadüfen buldum ve herhalde sizin kızla benimkisinin arasında 3 ay var ben devamlı sizin müşteriniz olurum ürünler temiz ve kaliteliye benziyor. Buradan nasıl nereye mesaj özelden felan bilmiyorum ama bana e-mail adresinizi bildirin size ulaşayım hatta facedede ekliyebilirim. Teşekkürler

Merhaba eğer 60 TL olmaz derseniz yine alırım benim burda ilk alışverişim bu siteyide tesadüfen buldum ve herhalde sizin kızla benimkisinin arasında 3 ay var ben devamlı sizin müşteriniz olurum ürünler temiz ve kaliteliye benziyor. Buradan nasıl nereye mesaj özelden felan bilmiyorum ama bana e-mail adresinizi bildirin size ulaşayım hatta facedede ekliyebilirim. Teşekkürler

canım selam,
senden önce soran arkadaşlar dün akşam dönüş yaptılar:5: takdir edersin ki öncelik onların. Ama olur da yine fiyat konusunda takılırsak, sana haber veririm. Bu arada sana oyuncaklarla ilgili yazdım. beğenirsen en azından onları almış olursun, ayrıca ben yine de seni mağdur etmek istemem, sana kıyafet hediyem de olur oyuncakların yanında :30:

canım yaa öncelik hakkım varsa daha önce sana söylediklerim şu 10 parça özelde söylediğin fiyattan alırım. Ben onları durumu çok iyi olmayan birine hediye edecektim onların da ilk bebekleri, kıyafetler çok temiz görünüyor. tşk.

tamam, özelden size mail adresimi yazıyorum şimdi. oraya adres bilgilerinizi gönderirsiniz. Ama dediğim gibi kapıda ödemede herhangi bir problem yaşarsam size haber veririm, siz de banka veya posta çeki havalesi yaparsınız olur mu?

Back