Bebek İkinci El 3-6 ay kız bebek yazlık kıyafet, ayakkabı, mayo..

JASPE

İki kız annesi :)
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
1.602
31
363
3-6 ay kız bebişler için hepsi çko temiz ve sayılı kez giyilmiş ürünlerdir. malum bebişler çok çabuk büyüyor.
Hadi başlayalım :126::126::126:

body ler

1 numara small wonders yurtdışı ürünü 5 tl
2 numara mymosa 4 tl. kumaşı lacos.
3 ve 4 numaralar gymboree 6şar tl..
5 numara hiç giyilmedi 5 tl..
6 numara hepsini alana hediye..

1 numara Next 10 tl..
2 numara giyilmedi 8 tl..
3 numara andy wawa 10 tl..
4 numara 5 tl..

1 numara lcw 10 tl
2 numara 10 tl
3 numara lcw 10 tl
4 numara lcw 8 tl
5 numara lcw 8 tl

1 numara sıfır ürün 5 tl..
2 numara cichlid 6 tl..
3 numara orj puma penye değil, polyester olanlardan 8 tl..

1 numara az giyildi 8 tl..
2 numara sıfır ürün 10 tl
3 numara marks and spencer sıfır 12 tl..
4 numara marks and spencer sıfır 12 tl..
5 numara kot patik az giyildi 5 tl..
6 numara orj disney patik 6 tl..
7 numara bez ayakkabı 8 tl..
8 numara şapka 5 tl..
9 numara şapka 5 tl..

1 numara gymboree hiç giyilmedi 20 tl..
2 numara lcw 6-9 ay hiç giyilmedi 8 tl..
3 numara lcw 6-12 ay giyildi 5 tl..

hepsi bu kadardı.. toplu alımlarda indirim olur.. 14 şubata kadar pttde indirim var, gönderiler %10 daha ucuza gönderiliyor.. Haberiniz ola

canım 6 aylık bebeğe olursa elbiselerden 1 sloptlerden 4 ayakkabılardan 1-2-7 8. resimdeki şapka ne kadar olur.

Arkadaşlar satışım Şubat ayı sonuna kadar sürecek.

canım 6 aylık bebeğe olursa elbiselerden 1 sloptlerden 4 ayakkabılardan 1-2-7 8. resimdeki şapka ne kadar olur.

canım senin bebeğin boyu kaç cm? ayakkabı da şu an kaç no giyiyor? benim kzıım mesela 7.ayına kadar elbiseleri giyiyordu. kız bebeklerde elbiselerin biraz da mini durması güzel oluyor Fakat emin ol yine de sen. elbisler 68 cm.e göre.

Ayakkabılardan 1 ve 2 olur ama 7 no 16 numara. o 3 aylık bebeğe göre. o olmaz size.

4 no salopet de 6 aylık bebeğe olmaz cnm. bacakları sıkabilir. Ama diğer salopetler olur. Kalıpları büyük onların.

8 no .lu şapka ise 44 cm. bebeğinin baş ölçüsüne göre olup olmayacğına sen karar ver..

canım 7 kilo civarında 64 cm boyu kızım erken doğdu aslında 4 aylık ama kıyafetleri yazın giydiririm diye düşündüm.

canım 7 kilo civarında 64 cm boyu kızım erken doğdu aslında 4 aylık ama kıyafetleri yazın giydiririm diye düşündüm.

canım ayakkabılar olur sana dediğim gibi. Ama yazın olabilecek 6-9 ay 2 adet kıyafet var elimde..

canım ayakkabı ve kıyafetler ne kadar tutar

camın yaa şu beyaz elbiseyi bulamadım ben. herhalde hediye ettim birine.. b.sayardan silmeyi de unutmuşum..
sadece kapri 5 tl..

ayakkabılar da aşağıdakilerin ikisi 18 tl..

toplam 23 tl..
6-9 aylıklardan bepğendiğin olmadı mı kışlık olarak? en azından bir iki ay daha giydirebileceğin eşofman altları var mesela.. maşallah senin kız kilosu iyi ayına göre. 6-9 aylar olur ona..

hadi arkadaşlar, siftah yapalım

fiyatta yardımcı olurum.. gözünüz korkmasın canıımmm

yeni fiyatlar:
1 numara small wonders yurtdışı ürünü 3 tl
2 numara mymosa 3 tl. kumaşı lacos.
3 ve 4 numaralar gymboree adedi 4 tl..
5 numara hiç giyilmedi 3 tl..
6 numara hepsini alana hediye..

1-2 nolu ayakkabıları almak istiyorum daha en son kaç olur ptt kapıda ödeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…