3.5 yllk lskm btd ne yapcam ?

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
5 nısanda 3.5 yıllık ılıskım bıtdı bana sen arıcan dedı bende armıcam artık dedım onlar eskıdendı dedım barısmak ıcın armacam dedım annemle babamın ustune yemın etdım yoksa arardım dayanamazdım bılıyorum bu gun 2 gunum oldu hala aramadı arıcakmı aramıcak mı bılmıyorum ınatcıdır bıraaz msndede sılmıs benı offfffffff bı arasa fena halde burnunu surtmek ıstıyorum ayrıca gunler gectıkce ayrılık koyuyor ılk basta pek etkılenmedım ama offfffffffff

• Konu Sahibi EU1

canım bence kendini tut ve sakın arama eğer ararsan yine zayıf taraf taviz veren taraf sen olacaksın ve o bilecek ki sen onun avucundasın ne yapsa onsuz yapamazsın...bence bu imajı çizme...eğer gerçekten seviyorsa zaten arar ama sürekli aramasını bekleme konudan biraz uzaklaşmaya çalış...

• Konu Sahibi EU1
bu gune kadar hep aradım guru yapmadım yıne benım arıcamı sanıyor ama yemın etdım aramıcam yemın etmseydın kesın arardım bılıyorum ama aramamasındanda cok korkuyorum yanı ayrılık snrdan koyuyormus valla yavas yavas acı cekıyorum acaba oda bole hıssedıyor mu

• Konu Sahibi EU1

bak aslında eğer sen suçluysan sen aramalıydın bence yemin etmemeliydin...ama senden kaynaklanan bir şey değilse aramamakla iyi edersin. Erkeklere daha geç koyuyor ayrılık...yani o senden daha sonra üzülmeye başlicak büyük ihtimal...ama zaten senin suçsuz olduğun bir şeyde aramicaksa zaten boşver niye korkuyorsun ki...

• Konu Sahibi EU1
yok cnm suclu olan o ben suclu olsa ıdım aradım kesın de ıste suclu o oldugu ıcın armamak ıcın dırenıyorum ıns arar sıte bazı ark bır dua etdıklerını gordum

• Konu Sahibi EU1
yok cnm suclu olan o ben suclu olsa ıdım aradım kesın de ıste suclu o oldugu ıcın armamak ıcın dırenıyorum ıns arar sıte bazı ark bır dua etdıklerını gordum

evet ben de duydum geri döndüren bir dua varmış ama hiçbir fikrim yok cnm bu konuda...

• Konu Sahibi EU1
ay kızlar kimi geri döndüren dua biri bana da söylesin ayrıca arama yeminde etmişsin sabret o arasın düşünme uğraşcak başka şeyler bul şimdilik yoksa kendi kendini yersin

• Konu Sahibi EU1
çevirgel mi ne imiş adı cnm bende barısmak ıcın senı arımıcam dıye soz verdım ama o aramazsa dıye korkuyorum valla ne yalan dıyyeyım oda ınatcıdır

• Konu Sahibi EU1
ya canım başta insan böyle olur kendi kendi yer arayım diye ararsın bu sefer kötü olursun yani yaşadımda ondan yeminini tut bence ama hayırlısı olsun üzülme herşeyde bir hayır vardır bence

canim gecen baska bi toplikte konu acmistin simdi bu konuyu görünce cok üzüldüm ama hakknda hayirlisi olsun canm ne diyelim

Eminim ona da senin aramaman koyuyordur.Tabi alışmış hep sen arıyormuşsun merak etme 1. gün aramaz 2. gün aramaz 3.gün aramaz ama eğer seviyorsa seni gerçekten de arar merak etme.Zaten seni sevmiyorsa aramaz seni sevmeyen biriyle de işin olmasın zatenyerimseniben

Canım eminim çok zordur dayanmak ama dayan bak hem o suçluymuşş emin ol seviyorsa arar elbet arayacak sen başka meşgaleler falan bulup kendine oyalanmaya bak :teselli:

neden ayrıldığınızı anlamadım...
ve senin neden gurur yapıp aramadığını da....
kusura bakma ama böyle inat ederek gurur yaparak olmaz..3,5 yılık ilişi eğer büyük bir neden yok ise ara...
kaybedeceğin birşey yok...

Ben de pek anlamadım durumu..:uhm:
3,5 yıllık bir ilişki az değil ki!! Böyle bir ilişkide ne oldu da ana babanın üzerine yeminler ettin aramıycam diye..:1shok:
Gerçekten çok büyük bir mesele olmalı bence..
Ben olsam erkek arkadaşımın geri dönmesini beklemezdim, şimdi beni bu kadar üzen,inciten adam daha neler yapar diye düşünürdüm..:sm_confused:
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah!:teselli:

kızlar enım olunkı sebeb buyuk ınat yapılması gereken bırsey yoksa onceden bende hep aradım guru yapmazdım ama bu sefer yapmam gerek bılmem anlatabıldım mı arkadaslar yorumumlarnınız ıcın tesekkur ederım

arama tabi ya, kesin aricaksın demiş; çocuk bile anlamış yani ne olursa olsun bana döner diye düşünüyo.. her olay sonrasında sen üstüne düşersen onun şimdi de aricanı düşünmesi gayet normal zaten.. şimdi sen arasan özür filan dilesen yine aynı şey olucak bi sonraki kavganızda, yine sana kalıcak, hep aynı nakarat yani anlicaan.. o geri ararsa arar, yoksa sen sağ o selamet canım..

canım arama sakın a-ra-ma...
bırak burnu sürtsün.zaten o da bi çaba göstermezse
devam edip etmeme konusunda bi daha düşün.
yanlış anlama ama birbirini gerçekten seven çiftler kavgalarda
bu kadar sert olmaz yani seni
sinir etmek için msn den bile silmiş.bence bu numaralara gelme...

O Aradi Aslinda Dun Aricakmis Ama Knt Yokmus Bugun Aradi Ama Hala Barismadim Burnu Surtcek Daha Onun Barismama Daha Cok Zaman Var Kizlarrrr

Aramasına sevindim canım.
Bence de burnu sürtsün biraz..

Son düzenleyen: Moderatör:
bu benımde zırt bırt yasadıgım bısey sana akıl vercem ama bende yapamıyorum ama sanırım ıkımızde alıskanlık kurbanıyız gıdene yol yakısırı ogrenemeyen duygusal yaratıklardan boyle olmaktan nefret edıyorum!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…