3.5 yıllık evliyim bir hastalık yüzüne bitirmek üzereyim tavsiyelerinizi paylaşır mısınız

betii34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2024
15
3
32
Merhabalar ben 3.5 yıldır evliyim. Kaçarak evlendim. Ben bipolar hastasıyım. Eşim de ayak fetişizmi var. Evlendikten 7 ay sonra bu durumu öğrendim. Onunla bu konuyu çok konuştum tartışmalarımız da oldu hatta 3 kere ailemin yanına gittim. Bı çözüme ulaşamadım. Bipolar dan dolayı bu olay beni psikolojik olarak yıkıma uğrattı. Ve şuan öyle bir psikolojideyim ki eşimle dışarı çıkamaz duruma geldim. Her an ona şüpheyle yaklaşıyorum. Bu durumu kaldıramadım ve şuan tabiri caizse eşim gözümde bir sapık konumuna düştü. Ondan uzaklaştım. Bir o kadar da hala sevgim devam ediyor ama mutsuzum. Şuan telefon kullanmıyor ama içim yine rahat değil nereden bileyim belki yolda aklından geçiriyor diyorum kendi kendime. Ne önerirsiniz bana. Boşanıp boşanmamak arasında gidip geliyorum . Bu olay yüzüne okb hastalığı ortaya çıktı 2 senedir takıntılar la yaşıyorum ilaç desteği aldığım halde yine de psikolojik olarak kötü hissediyorum.

Merhabalar ben 3.5 yıldır evliyim. Kaçarak evlendim. Ben bipolar hastasıyım. Eşim de ayak fetişizmi var. Evlendikten 7 ay sonra bu durumu öğrendim. Onunla bu konuyu çok konuştum tartışmalarımız da oldu hatta 3 kere ailemin yanına gittim. Bı çözüme ulaşamadım. Bipolar dan dolayı bu olay beni psikolojik olarak yıkıma uğrattı. Ve şuan öyle bir psikolojideyim ki eşimle dışarı çıkamaz duruma geldim. Her an ona şüpheyle yaklaşıyorum. Bu durumu kaldıramadım ve şuan tabiri caizse eşim gözümde bir sapık konumuna düştü. Ondan uzaklaştım. Bir o kadar da hala sevgim devam ediyor ama mutsuzum. Şuan telefon kullanmıyor ama içim yine rahat değil nereden bileyim belki yolda aklından geçiriyor diyorum kendi kendime. Ne önerirsiniz bana. Boşanıp boşanmamak arasında gidip geliyorum . Bu olay yüzüne okb hastalığı ortaya çıktı 2 senedir takıntılar la yaşıyorum ilaç desteği aldığım halde yine de psikolojik olarak kötü hissediyorum.

Kocası ayak fetişi diye boşanmak isteyen birini ilk defa görüyorum. Niye abarttınız bu kadar? Sanki pedofili gibi muamele yapmışsınız adama 😄 ayak bence güzel bir organ değil ama ilgi duyulmasında da bir sakınca yok. Bırakın ilgilensin ayağınızla bunun için koca mı boşanır? Bir de aile evine dönünce ne dediniz ailenize?

Hanımefendi iyi misiniz ? Epey yaygın olan bir fantezisi var diye eşinize yaptığınız sapık muamelesi ne böyle Allah aşkına. Adama çok üzüldüm, ben atıyorum üniforma seviyorum dedim diye kocam beni böyle rezil etse ne yapardım bilmiyorum. Asıl kocanızın sizi boşaması lazım bence.

Kocası ayak fetişi diye boşanmak isteyen birini ilk defa görüyorum. Niye abarttınız bu kadar? Sanki pedofili gibi muamele yapmışsınız adama 😄 ayak bence güzel bir organ değil ama ilgi duyulmasında da bir sakınca yok. Bırakın ilgilensin ayağınızla bunun için koca mı boşanır? Bir de aile evine dönünce ne dediniz ailenize?
Siz olaya hangi açıyla baktınız bilmiyorum ama ayak fetişini bir araştırın derim size. İlgi duyduğu şeyler gerçekten kabul edilebilir şeyler değil ve bunu benle yaşamak istemiyor. Sürekli resimlere fotoğraflara bakıyor baktığı şeyler normal değil burada yazamıyorum. Artı yolda yürürken başka bayanların ayağına bakması ve aşırı kilolu bayanlara ilgi duyması da kaldırması kolay bir durum değil.

Siz olaya hangi açıyla baktınız bilmiyorum ama ayak fetişini bir araştırın derim size. İlgi duyduğu şeyler gerçekten kabul edilebilir şeyler değil ve bunu benle yaşamak istemiyor. Sürekli resimlere fotoğraflara bakıyor baktığı şeyler normal değil burada yazamıyorum. Artı yolda yürürken başka bayanların ayağına bakması ve aşırı kilolu bayanlara ilgi duyması da kaldırması kolay bir durum değil.
Yazdıklarımı sildim geri siz ne anlatıyorsunuz ? Ayaktan hoşlanıyor eşim demişsiniz şimdi kilolu kadınlar diyorsunuz başka kadınlara bakmaktan bahsediyorsunuz ? Eşiniz dışarda başkalarına sarkıyorsa sizi beğenmiyorsa sizinle ilişki kurmak yerine fotoğrafları seçiyorsa haklısınız da başta anlattığınız normal masum bir fantezi.

ayak fetişi ilaveten ayaktan tahrik olan değil mi_? yanı meme gibi bişi ayak onlar için de. belki gizliden bişey fetişi bi dolu insan vardır aldatmak baska bişey.. ..:KK14: ama sevmezsen sevmezsın ısteklerını kabul etmezsın tıksınırsın kendı bıleceğin iş. ve ikinize de zor olur hayat herkes kendı tarzında bırıyle evlenmeli. cinsellik evliliğin yarısı.
ha mesela konuna yazmamıssın cevaplara yaszmıssın . baskasına bakıyor diye.. o aldatmak işte.. senin konu aldı basını baska yone gıtti şimdi

Keşke konuya baştan böyle yazsaydınız. Büyük ihtimalle, ben dahil, herkes bu fetişi sizinle yaşamak istediğini ve sizi bunalttığını düşündü. Başka insanlarla yapmak istemesi, başka kadınlara bakması hiç hoş değil. Bu durumdan rahatsız olmanız çok doğal.
Peki hiç konuştunuz mu bu durumu eşinizle?

Ayak fetişinin ne olduğunu biliyorum. neyini araştırayım adam ayaklara ilgi duyuyor işte. Yolda giderken başka kadınlara bakması başka bir mesele, ayak sevmesi başka bir mesele. Sapla samanı karıştırmayın. Ayak sevmesi normal, başka kadınları kesiklemesi anormal.

Hanımefendi iyi misiniz ? Epey yaygın olan bir fantezisi var diye eşinize yaptığınız sapık muamelesi ne böyle Allah aşkına. Adama çok üzüldüm, ben atıyorum üniforma seviyorum dedim diye kocam beni böyle rezil etse ne yapardım bilmiyorum. Asıl kocanızın sizi boşaması lazım bence.
Bu fantezi değil cinsel bir sapkınlık eğer evliliği daha önemli görüyorsa tedavi olup bundan kurtulabilir. Ben de bipolar hastasıyım hastalığım eve yuvaya zarar vermesin diye ilaç kullanıyorum doktora her gittiğimde sorunlarımı anlatıp eşime ve evlilik kurumuna zarar vermemek için terapiler alıp yardım istiyorum sizce karşımdaki insandan da bir fedakarlık beklemeye hakkım yok mu çok farklı yaklaşmışsınız olaya

Keşke konuya baştan böyle yazsaydınız. Büyük ihtimalle, ben dahil, herkes bu fetişi sizinle yaşamak istediğini ve sizi bunalttığını düşündü. Başka insanlarla yapmak istemesi, başka kadınlara bakması hiç hoş değil. Bu durumdan rahatsız olmanız çok doğal.
Peki hiç konuştunuz mu bu durumu eşinizle?
Çok konuştum. Her seferinde bana bu olay bende çocukluğumdan beri var dedi ve söz bitircem dedi ama inanın bitmeyeceğini düşünüyorum çünkü bunu onun hal hareketlerinden ve konuşmalarından iyi kötü anlıyorum

Bu fantezi değil cinsel bir sapkınlık eğer evliliği daha önemli görüyorsa tedavi olup bundan kurtulabilir. Ben de bipolar hastasıyım hastalığım eve yuvaya zarar vermesin diye ilaç kullanıyorum doktora her gittiğimde sorunlarımı anlatıp eşime ve evlilik kurumuna zarar vermemek için terapiler alıp yardım istiyorum sizce karşımdaki insandan da bir fedakarlık beklemeye hakkım yok mu çok farklı yaklaşmışsınız olaya
Yahu ne hastalığı neee ? Bipolarla fanteziyi nasıl eş tutuyorsun kardeşim ya adam akıllı anlat şu mevzuyu ya da sus allah aşkına ya. Dümdüz adam sevişirken ayak seviyor işte ve aşırı yaygın bir şey bu ? ? ? Kimisi role play yapar kimisi kırbaç mırbaç takılır sen ne anlatıyorsun bacım ya.

Kocan başkasına mı bakıyor sapık mı ne ? Mevzu ne ?

Çok fazla abartmışsınız, erkekler çeşitli çeşittir kimi karşı cinste ayağı sever kimi vücudun başka bir yerine ilgi duyar. Sizi aşırı rahatsız etmediği sürece bence boşanmak için bir sebep değil yinede siz bilirsiniz tâbi.

Ayak fetişinin ne olduğunu biliyorum. neyini araştırayım adam ayaklara ilgi duyuyor işte. Yolda giderken başka kadınlara bakması başka bir mesele, ayak sevmesi başka bir mesele. Sapla samanı karıştırmayın. Ayak sevmesi normal,

Na yapiyor eşiniz ? Ayağınızı mi yaliyor yoksa video mu izliyor? İkinizin de psikolojisi bozuk bence. Sorunlarınızı kabul edip destek alın beraber. Olmazsa ayrılın. Bu süreçte cocuk yapmayın.
Benimle bir şey yapmıyor video ve resimlere bakıyor. Ben zaten bipolar hastasıyım diye yazdım benim psikolojik bir hastalığım var ve tedavi görüyorum zaten

Abartiyor olabilir misiniz? Bipolar rahatsizligin abartmaya oldukca meyillidir.

Fetiş konusunu sapkinlik olarak nitelemek mesela oldukca abartılı ama yorumlarda baska insanlara bakiyor demissiniz, orasi sikintili iste.

Baska insanlara baktigina emin misiniz, esinizden suphelendiginiz icin hayal goruyor olabilirsiniz gibi geldi bana.

X