• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3,5 yıl yalanmış

avrelie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
İstanbul
3buçuk yıldır biriyle birlikteyim hatta yazın sözlendik,,ama ben hep yazdan beri tereddüt ve şüphe içindeydim bişeyler çeviriyodu ama ben bitürlü çıkartamıyordum ortaya..özetle geçen haftasonu çantasında bi telefon bulduum bi şekilde şifresini falan bulup açtım teli ve şooook msjlar aramalar yıkıldım o anda buda dışşardaydı gel konuşalım dedim geldi teli gösterdim oda şok oldu tabi..bu durumaa düşeceğime köprüden atlasaydım daha iyiydi dedi bana yeminler etti sözler verdi birdaha asla yapmıcam diye...işin kötü yanı onu okadar çok seviyorumki ayrılamadım ondan affedip affetmediğimi hala bilmiyorum..ama aklımdan çıkmıyo hiç gece gözüme uyku girmiyo..nasıl farketmemişim bunca zaman nasıl hep inanmışım ona..bana hep onlar senin tırnağın etmez derdi..ama benim kalbimi sevgimi hiçe saydı bunları yaaparken beni kandırırken..onsuzluğu göze alsam biticek ama yapamıyorum onsuz..herşeye rağmen onu seçtim ben yine umarım pişman oolam..

neden böyle bu erkekler ya?? bida yapmicam etmicem derler pisman olurlar.. ama niye yaptinki demi.. seni anlyiorum cok seviyosun.. ama güvenmiyosun artik.. güven olmazsa cok zor ya.. cok iyi anliyorum seni.. Allah yardimcin olsun.. ayril falan diyemem demekle olmuyor cünkü.. kalbin aciyo ruhun aciyo..

Allah yardimcin olsun canim.. bence biraz soguk davran bakalim düzelmesi icin biseyler yapicakmi..
senin eksigin neymis ki baskalarina ihtiyac duymus?? hepsi ayni bunlarin ya

:53::53: ne diyim insan sevince affediyo ama umarım karşındaki bunu fırsat bilip yeniden bi hata yapmaz. çünkü genelde affedilince ' yine yapsam affeder' mantığıyla hareket ediyolarr

geçmiş olsun umarım pişman olmazsınız hepimiz yaşadık bu tarz şeyler dilerim çabuk atlatırsınız

işin kötü yanı ben bişeylerden şüphelendiğimde buna söylüyordum içime ata ata artık çok dolmuştum çünkü.bunun bana vrediği cvp şüpheleniyosan benimle niye berabersin hala derdi..çünkü emin değilim görmedim bişey derdim bende..bana sen paranoyak olmuşsun derdi bide beni suçlardı üstüne şimdi herşey film şeridi gibi geçiyor gözümün önünden..

işin kötü yanı ben bişeylerden şüphelendiğimde buna söylüyordum içime ata ata artık çok dolmuştum çünkü.bunun bana vrediği cvp şüpheleniyosan benimle niye berabersin hala derdi..çünkü emin değilim görmedim bişey derdim bende..bana sen paranoyak olmuşsun derdi bide beni suçlardı üstüne şimdi herşey film şeridi gibi geçiyor gözümün önünden..

hep öyle olur bide güzel üste cikarlarki.. eger sucluysa üste cikiyo sesini yükseltiyo, inanmiyosan git falan filan.. eger bunlari söylüyorsa bi erkek demekki gercekden biseyler karistiriyo ben bunu iyi biliyorum artik

Geçmiş olsun canım. Gerçekten zor bi durum ama aynı durum başıma gelse napardım diye düşündümde... Çeker giderdim herhalde.. Ne karar verirsen ver umarım üzülmezsin ama şunu unutma gerçekten kmse vazgeçilmez değildir unutamam çok seviyorum diyorsun ama insan isteğince yada mecbur kalınca gerçekten unutmayıoda başarıyor. Hakkında hayırlısı olur inşallah

Seni üzmek istemem ama %90 ihtimalle aynı seyi tekrar yasarsın.

Düsünsene aynı seyi sen yapıyo olsaydın ve nişanlın seni görseydi gördüğün gün bitirebilir miydin? Sen onu gördün aaa özür dilerim bitti tmm dedi ve bitti mi?

Bitmiyo be arkadasım. Bu bir pislik, bulasınca lekesi kalıyo maalesef. Temizle dur ondan sonra.

hep öyle olur bide güzel üste cikarlarki.. eger sucluysa üste cikiyo sesini yükseltiyo, inanmiyosan git falan filan.. eger bunlari söylüyorsa bi erkek demekki gercekden biseyler karistiriyo ben bunu iyi biliyorum artik
bende yeni öğrendim böyle olduklarını..hiçmi sızlamaz içleri vicdanları haksız olduklarını bile bile inanmıyosan git diyebiliyorlar gerçekten..bilmiyorum benimki çok aferdersiniz ama köpekler gibi pişman o benim böyle bişeyi ortaya çıkarıcamı tahmin etmiyodu tabi..utandı yapması gerekeni yaptı yani..

çok arkadaşım güven olmadan ve aynılarını yaşadım affettim tekrar başıma geldi onsuzluğun acısını çektim şimdi de iyiki hayatımda değil diyorum :26:

bu erkekler ne nankörler. yaptığı şeye bak. büyük konuşmak istemiyorum ama affedemeyeceğim şeylerden biri ihanet. her zaman acaba bir daha yapar mı düşüncesiyle bir ilişki yürür mü? bir daha nasıl güvenicen ona baktığında bunu nasıl unutucan. bunları çok iyi düşün canım ve ona göre kararını ver.

bende affedemedim zaten..dediğiniz gibi bidaha yapıcakmıdan çok nasıl yaptı bunu bana henüz onu algılama kısmındayım..o anda nasıl çekip gitmedim bilmiyorum kanım dondu ağlama krizlerine girdim..şimdi keşke o anda gitseydim diyorum..bu ona daha çok koyardı çünkü..oda biliyoki ben onu buna sürüklicek hiçbişey yapmadım..biyerlere gidim diyorum bikaçgün kafamı dinleyim ama off gidicek biyerimde yok..

onsuz hayata devam etmeye calistinmiki onsuz yapamam diyip berbaberlige devam ediyorsun?
Bi arkadasimizda süphelenmisti ve evlendikden cok kisa süre sonra hersey kendiliginden ortaya cikti ama kiz yikildi üzüldü ama sen sanslisin ki evli degilsin. Sevmek yetmiyor canim

güzelim yaşadıklarına üzüldüm...sana tavsiyem hemen ayrılma ama bi süre zaman verin bakalım ayrı kalın telefon dışında biraraya gelmyin bakalım sana ne kadar düşecek bu zaman zarfında sende kendini toparlarsın canım

Ne kıymet bilmez bi adammış bu... 3,5 yıl ya boru mu bu:47:
Yazık onca emeğine onca geçen zamana....
Belki unut sil demek çok kolay söylencek bizler için ama gerçekten sil gitsinn... İhanet affedilirse tekrarı er geç yaşanırrr

Son düzenleme:
Birincisi yüzde doksan ihtimalle aynı şeyleri tekrarlayacak,
affedildikten sonra tekrarlamayanını ne gördüm ne duydum.

İkincisi sen ondan önce yaşamıyor muydun ki şimdi onsuz olamam diyorsun, çok da güzel olursun istedikten sonra.

Seni üzmek istemem ama iyi düşün taşın derim.

güzelim yaşadıklarına üzüldüm...sana tavsiyem hemen ayrılma ama bi süre zaman verin bakalım ayrı kalın telefon dışında biraraya gelmyin bakalım sana ne kadar düşecek bu zaman zarfında sende kendini toparlarsın canım

sanırım en mantıklısı bu..tşkler hepinize fikirleriniz için umarım hepimiz için hayırlısı olur..

başıma gelmesin büyük söylemeyim ama böyle bir şey olsa anında ayrılırdım biterdi.

Nasıl olsa beni bırakamaz seviyor istediğimi yaparım ağlar sızlar sonra devam ederiz mantığında bence de.
Tekrar yapmayacağının garantisi yok.
İleride evliyken çocuğun varken bırakmak daha zor gelir. Lütfen bu söylediğimden "ayrıl" dediğimi anlama.

Son düzenleme:
bencede büyük konuşmayın.bende bu şüphelerle içim içimi yerken doğruysa eğer kesin biter diyordum ama yapamadım işte..o kadar çok şey yaşadık paylaştıkki çok zor geldi ondan kopmak..onsuz yaşadınmı nerden biliyosun yapamıcanı diyorsunuz ama bu iş için biyere gittiğinde bile deli gibi özlüyordum onu..heryerimde bi izi var onun..omuzlarımıza beraber dövme yaptırmıştık..burnumdan şikayet ederdim hep burnumu bile o yaptırdı..aklınıza sakın parası için ondan kopamadığım gelmesin..benimde durumum iyi çok şükür..ama 5 kuruş para harcatmaz bi yerde..neyse konu bu değilde iştte izleri çok bende..bide pişman şimdi yaptıklarından ama olan olduktan sonra ne fayda değilmi..bi yanım affet diyo bi yanım sizinde dediğiniz gibi bitsin gitsin diyor.çok karışığım çokk

Back
X