3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

ben de öyle düşündüm ama tvde farklı söylüyolar
boşaltılmazsa bulunmaz diyolar
anlamadım o yüzden

Aonradan atilmadi ise cikar.. Ustunden bir gun gecer he bogulma su ustune cikar cunku cigerlere ve mideye dolan su vucudu sisirir zaten arastirsinlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Twitter da bir kız böyle bir şey yazmış: Gece kopekler o evden koku almisti jandarma bizi uzaklastirdi,her yeri aradi havuza nasil bakilmaz

Aonradan atilmadi ise cikar.. Ustunden bir gun gecer he bogulma su ustune cikar cunku cigerlere ve mideye dolan su vucudu sisirir zaten arastirsinlar.

şimdi yine izliyorum haberleri ve çok kirli olduğu için görülmemiş olabilir diyolar
üstten baktılarsa farketmemişlerdir belki
demek ki iyice aranmamış

nasılsa ortaya çıkar nasıl olduğu

Twitter da bir kız böyle bir şey yazmış: Gece kopekler o evden koku almisti jandarma bizi uzaklastirdi,her yeri aradi havuza nasil bakilmaz

evet söz de bütün evlerin havuzları boşaltılıp bakılıyormuş oraya neden bakılmadı acaba?

Allah rahmet eylesin. Anasına babasına sabır versin amin.

Ayy inanmıyorum yaa yan evde havuzda mı çıktı çocuk offf çok kötü oldum Allah rahmet eylesin ama bu olayda birşey var kesin taa nerelerde su kuyuları boşaltıldı yan evdeki havuza nasıl bakılmaz bakıldı değil baktırmayanlar olmuş bir de baba gündüz neden mahalleye yönlendirdi tüm gece ormanda aranmışken yaa ben çocuğun kaybolsa yan evlerde her yere bakarım havuz varsa kuyudan önce aklıma orası gelir yok yok bu işte bir iş var kesin olan küçücük günahsız yavruyaa oldu

Ayyy kuzum havuzdan çıkartılırken kırmızı tulumu gözüküyo kıyamam

Allah rahmet eylesin buyuk ölçüde ailenin ihmali var

şimdi de çok bilgi kirliliği var
herkes birşey diyo

aslında öncelikle havuzlar boşaltılıp bakılmalı denmiş
habertürkte bi kadın konuşuyo şimdi
neden yapılmamış anlamadım

Bu çocuk kendi kendine düşmedi bence o havuza arama yapıldı deniyor çünkü. Yok eğer arama yapılmamasına rağmen yapıldı deniyorsa bi ihtimal belki düşmüştür. Ama bu işin içinde başka kişiler var BENCE.
Allah rahmet eylesin..

Emre : Dun aksam kopekler yan bahceden koku aldi ve jandarma bahceye bakindi. Bakilmayan tek yer pis suyla dolu havuzdu. Soyledik, dinlemediler

Evin guvenlik kaydi yeni izlenmis alin iste... Yan tarafa gittigi goruluyormus artik dun kuyular havuzlar tahliye edilip bakiliyordu ve dun o evin etrafi havuzu kontrol edildi. Kurtarma ekibinden bir arkadasm paylasmisti dun .

Bence de bu işte başka bi iş var o çocuk kaç saattir havuzda ,suyun üstüne çıkması lazım
başka bir yerde öldürüldü sonra da oraya atıldı heralde
Allah ailesine sabır versin .Ay çok fena oldum ya masum yavrucak
Otopsiden sonra bazı şeyler netleşir herhalde

güvenlik kaydı nasıl yeni izleniyo ya
çok acayip gerçekten

Eskiden 'Ev alma komşu al' idi.
Şimdi 'Ev al,komşu alma'
.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…