3,5 yaşındaki oğlum çok sinirli ve agresif.en ufak birşeye sinirlenip evde terör estiriyor adeta.bebekliğinde ne kadar sakindi yavrum.inatlaşmazdı sözümü dinlerdi.özellikle bu aralar iyice huy değiştirdi.bir öfke bir öfke.en basit olayda bile sinir krizine giriyor.sabah kalkar kalkmaz oyuncakçıya gidelim diye tutturdu.oğlum bu saatte kapalıdır gidemeyiz diyorum anlamıyor bağırıyor ağlıyor.kendine bana vuruyor sinirden.ben çalışıyorum.annem bakıyor oğluma.çokta güzel ilgileniyor.evde canı sıkıldığında mı yapıyor anlamıyorum.2 ay sonra kreşe başlatmayı düşünüyorum.bilemiyorum neden böyle davranıyor.en ufak şeylerde bile ağlama krizine giriyor.sabah kalkıyor sinirli akşam işten geliyorum sinirli hırçın.doktoramı götürsek acaba bilemiyorum.az önce eşim doktır götürmüş biraz nezle gibiydi.orada sevmek isteyenlere falan dil çıkarmış.ailemizde öyle kavgacı hırçın kimsede yok.eşimle tartışmalarmız oluyor ama ben çok özen gösteriyorum onun yanında bağırıp çağırmıyoruz.sadece 1 defa oldu çok kötü kavga etmiştik ama üzerinden bayağı bir zaman geçti bir daha tekrarlamadık.bizdemi hata anlamadım.yada çalıştığımız için bizi özlediği için yapıyor olabilir mi?
1hamileliği stresli üzüntüyle gecen annelerin bebeklerının agresıf lma oranları yuksekdır. 2ıkıncısı 3 yasından ıtıbaren cınsel kımlıklerı olusmakda baba o sekılde davranıyrsa onu ornek almıs olabılır.3. Cocklara bellı oranlarda kaldırabılecegı oranda ceza ve odul yontemı uygulanmalı ornegın sıze ve kendıne zarar verdıgı zaman aglaması ıcın odasına gonerın ve orda dusunsun geldıgı zaman kndsyle bı yetskınle knstgnu uslupda konsun ve yaptgının farkına varmasını saglayın ozur dılemeyı ınsanlarla gecınmeyı oyunlarla sevdırmeye calısın aılecek yasıtınız ve cocuguda sızın evladnzla yasıt olan bır anneyle goruserek ccugun sosyallesmesını saglayabılırsınız