kizim 3.5 yasinda
bu zamana kadar fazla ustune dusmedim.. bnir gun kendi isteyecek ve spyleyecek dedim..
ki oylede oldu..
gecen hafta takmadim hic konusmadik lafi gecmedi kendi bri guzel tuvalete gitti bizim oturdugumuz wc ye oturdu (ustelik oturtmalik filan yoktu )
bir sekidle oturdu ve cisini yapti... sok oldum inanamadim
bir saat gecti kakasi gelldi yine gitti oturdu onuda bir guzel hizli bir skeilde yapti sk gecirdim inanamadim
AMA !!!!!
uzerinden 3 gun gecti kakasini tuttu.. asla beze donmedim.. takmadim
dedim kendi bir sekilde dayanama zyapar ..
ama yok ..anne kakam geldi diyor belki 50defa wc tasidim ama oturdugu gibi bitti diyor ikinmiyor bile
(
resmen nazar degdi.
bugun 3. ugnuydu cokta yemek yedi ama halen yapamamisti.. ock agladim kavga ettim beraber agladik :
neyse en son bu anne usuyoyprum dedi ve hic olmadik bri zmnda uyudu .. kakasini yine tutarak..
uyandi karni tas gibiiii dedim cocuk patlicak
taktim bezini bugun ve 7 kere az az korka korka beze yapti yaparkende aciyor dedi
(((((((
bu zamana kadar hicte kabiz olmadi ama bu neydi boyle?
acaba cok mu tuttu yara oldu??
ben simdi ne yapayim
cisini wc ye bir guzel soyluyor yapiyor.. geceleride asla altini uzun zmndir islatmaz
ilk kakasini da tuvalete kendi basina cok guzel yapti sonrasi gelmedi niye boyle olduki:S
tavsiyelerinizi beklyiorummm biraz daha bekliyeyimmi
????
cunku bugun baya korktum kakasinin 3 gun tuttu yapmadi.........................................._:X
eger bezi takmasaydim yaparmiydi diye dusunuyorum ama yapmayip kendinden filan mi gecerdi acaba
cok zormus yaa
gecelerdir kakasini tuta tuta uyumus kizim..of off