- 8 Ekim 2020
- 2.227
- 3.462
- 29
Kızlar merhabalar , oğlum 3,5 yaşında, çok güzel konuşuyor 12 ye kadar sayıyor hem türkçe hem fransızca, lego yapmayı seviyor yapboz yapar, oyun oynar ve yaklaşık 2 yaşından beri kreşe gidiyor. 2 yaşında bezide bıraktık gece ve gündüz. Ben anne olarak gelişiminde bir sorun göremiyorum açıkçası . Fakat dün öğretmeniyle ve müdürle toplantımız vardı ve oğlumun odak sorunu yaşadığını söylediler. Toplu komut almıyor dediler. Şaşırdım yani açıkçası bir komut verdiğimizde şunu yap dediğimde yapıyor , onlarda kabul ediyor ama toplu komut almıyor mesela herkes tahtaya baksın deyince bu böyle leyla gibi gülüyor dili dışarda sürekli bir laylaylom modunda. Bu arada küçükken ateşli havale geçirdiği için doktor keppra başlattı yaklaşık bir yıldır keppra kullanıyor. Biz nörologla görüşeceğiz ama yinede benim aklıma takıldı bu toplantı.
Ayrıca oğlum renkleri öğrenemiyor. Sayılar ok başka şeyler ok ama renkler bi kırmızı bir sarı biliyor. Bende açıkçası hiç üstüne düşmemiştim ama artık takılmaya başladım. Çok mu kaygılanıyorum?
Sizlerin fikrinizi de almak isterim, 3,5 yaşındaki çocukta dikkat eksikliği mi yoksa daha çok mu küçük uzun süre odaklanması için
Ayrıca oğlum renkleri öğrenemiyor. Sayılar ok başka şeyler ok ama renkler bi kırmızı bir sarı biliyor. Bende açıkçası hiç üstüne düşmemiştim ama artık takılmaya başladım. Çok mu kaygılanıyorum?
Sizlerin fikrinizi de almak isterim, 3,5 yaşındaki çocukta dikkat eksikliği mi yoksa daha çok mu küçük uzun süre odaklanması için