Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizden tıbbi bi açıklama beklemiyorum zaten bilmediğinizi de biliyorum böyle bir durum yaşayan hamile kalan var mı yada nasıl tedavi edildi bunu soruyorumDoktora sorman lazım bacım biz nerden bilelim bunu.. kistin türü, bulunduğu konum, hormon değerlerin filan bunlarla birlikte değerlendirip doktor bilgi verir sana
3.5 cm yüksek canım kesinlikle doktora gitKasık ağrısıyla hastaneye gittim ve bu ay korunmasız ilişkim vardı testimde de silik çizgi çıkmıştı gebelik var diye umud ediyordum ama kan sonucuna beta düşük çıktı ilaçlı tomografi çekildi ve bunun üstüne sağ overde 3.5 cm kist çıktı yaşayan var mı gebeliğe engel mi
Yarın gidicem3.5 cm yüksek canım kesinlikle doktora git
Tomografi sonucunuzda kistin türüne dair bir şey yazılmamış mı?Kasık ağrısıyla hastaneye gittim ve bu ay korunmasız ilişkim vardı testimde de silik çizgi çıkmıştı gebelik var diye umud ediyordum ama kan sonucuna beta düşük çıktı ilaçlı tomografi çekildi ve bunun üstüne sağ overde 3.5 cm kist çıktı yaşayan var mı gebeliğe engel mi
Polikliniğe gittim tedaviye başlıyoruz inşallah rahim filmi çekilecekKendiliğinden eriyebilir bir iki aya çok korkulacak bir boyut değil kistin cinsi de önemli tabi
Basit kisttir geçer inşallah
Ben de gebelik düşündüğüm zamanlarda adetim sancılı geçiyordu doktor Yumurta çatlamamış kiste dönüşmüş dedi 3cm idi ama bir sonraki reglde o kisti atmışım şu an 2 aylık hamileyimKasık ağrısıyla hastaneye gittim ve bu ay korunmasız ilişkim vardı testimde de silik çizgi çıkmıştı gebelik var diye umud ediyordum ama kan sonucuna beta düşük çıktı ilaçlı tomografi çekildi ve bunun üstüne sağ overde 3.5 cm kist çıktı yaşayan var mı gebeliğe engel mi
Ya çok teşekkür ederim benim de tedavim başlıyor önce rahim filmi çekilecek sonra çatlatma iğnesi daha somra aşılamayla süreç başlıyor inşallahBen de gebelik düşündüğüm zamanlarda adetim sancılı geçiyordu doktor Yumurta çatlamamış kiste dönüşmüş dedi 3cm idi ama bir sonraki reglde o kisti atmışım şu an 2 aylık hamileyimkist çoğu kadında oluyor umudunu yitirme.
Rabbim tez zamanda hayırlısı ile kucağına bebek versinYa çok teşekkür ederim benim de tedavim başlıyor önce rahim filmi çekilecek sonra çatlatma iğnesi daha somra aşılamayla süreç başlıyor inşallah
Hipodensse adetle atılan basit folikül kisti de olabilir bunun dışında çikolata kisti ya da dermoid kist gibi bir şey de olabilir. Doktor görüp yorumladı mıHipodens lezyon yazıyor
Çok teşekkür ederimRabbim tez zamanda hayırlısı ile kucağına bebek versin![]()