3,5 aylık bebekte öksürük ve hapşırma

atesinannesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
7
0
1
30
Bebeğim 3,5 aylık öksürüğü ve hapşırığı var. Özellikle yattığında öksürüğü artıyor. Ortam nemi ideal seviyede hep 50-60 arasında. Sıcaklık hep 22-24 arasında. Ev içinde sigara kullanılmıyor. Ne aşama da doktora gitmem gerekir? Öksürük anladığım kadarıyla kuru şekilde. 2 gündür bu durumda.

Ateşi ve halsizliği var mı?

Merhaba bebeğimiz aynı ayda, bu konu için doktora gittiğimizde sormuştum benim bebeğim aşırı salyalı ve boğazına kaçıp öksürttüğünü düşünüyordum doktorda öyle olduğunu söyledi.

Balgamlı bir öksürük ise Osman gönülal doktorun YouTube videosunu izleyin
Serum fizyolojik ile hava vermeniz gerekiyor
Sonra da gaz çıkarma hareketi gibi pat pat aşapıdan yukarı burmak lazım balgam için.
Benim oğlumda da oldu hatta burnu da aktı hafiften

Bizimkinin de diş zamanı yaklaştığı için salya ve tükürük olayı çok. Ama hapşırık neden onu tam anlayamadım

Balgamlı gibi değil öksürüğü daha çok kuru öksürük gibi. Böyle bir hırıltı şeklinde öksürmüyor yani

Bizimkinin de diş zamanı yaklaştığı için salya ve tükürük olayı çok. Ama hapşırık neden onu tam anlayamadım
Bebekler burnunun içindeki sümükleri atabilmek için hapşırıyor demişti yenidoğan hemşiresi. Tabi siz sıklığını falan daha iyi bilirsiniz. Burnunu temizliyor musunuz?

Bebekler burnunun içindeki sümükleri atabilmek için hapşırıyor demişti yenidoğan hemşiresi. Tabi siz sıklığını falan daha iyi bilirsiniz. Burnunu temizliyor musunuz?
İlk ay burun tıkanıklığı yaşamıştık. Doktorumuz serum fizyolojik ile siz zorlamayın tıkanıklık burunlarında sinomarin sprey ile açın o hapşırarak dışarı atacak demişti. Bizde o şekilde devam ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…