Kizlar bebeğim hiriltili ve hızlı solunum, öksürük sikayeti ile gittik rsv bronşiolit denildi iki gün hastanede antibiyotik serum ve nebul hava tedavisi gördü ciğerleri rahatladı biraz, evde devam edebiliriz tedaviye deyip taburcu etti Dr ventolin cortair ve novosef iğne verdi yaptırdık hırıltı çok azalmıştı keza öksürüğü de ama nebul verdigimiz son gün yine hırıltı arttı soluğu hastanede aldık Dr tekrarlamış alerjik olabilir deyip çocuk allerji bölümüne gitmemizi söyledi gittik allerji uzmanı üç aylık bebek allerji olmaz akut bronşiolit devam ediyor tedavi eksik olmuş tamamlanmamış dedi. İğne verdi meciture,ve hava vermeye devam dedi burnuna serum fizyolojik sıkıp aspire ediyorum evde de tedavi bugün ikinci gün hala hırıltı var bebeğimde çok üzülüyorum sütüm azaldı stres üzüntüden bunu çaresi nedir başından geçip tecrübe edenler lütfen yazabilir mi? Perisaniz abisinden geçti diye düşünüyoruz hastalık . ıhlamur bir çay kaşığı versek olur mu ya da ne bileyim çok küçük olduğu için takviye bişey de elden gelmiyor.