- 19 Temmuz 2020
- 5
- 2
- 16
- 34
Canim cok gecm8s olsun bence bebegin gayet saglikli gorunuyo hareketleride ayiyla uyumlu demistn serabral palsi olsa Allah korusun suana kadar cok belirti verirdi mesala hipotonik olmasi harekerleri ayiyla uyumlu olmazdi yinede iyi takip edip tekrar doktora goturursun ama hicbiseyi yok bnce masallah Rabbim bagislasinKızlar bebeğim 3.5 aylik elleri sürekli baş parmaklar içerde kalacak şekilde yumruk 39. Hafta sezeryan doğum 3.300 kg doğdu. Oyuncağını göğüs hizasına getirdiğimde elleriyle dokunuyor. Ellerini ağzına sokuyor emiyor. Emzigiyle oynuyor. Gelgelelim elleri ağzında değilse hep baş parmaklar içerde yumruk duruyor. Serebral palsi den şüpheleniyorum. Sizin görüşleriniz nedir.
Merhaba! Bebeginizin elleri duzeldimi benim bebegimde sag elini yapiyorMerhaba çocuğunuzun durumu nasıl oldu acaba benim oğlum 2 aylık o da öyle duruyor.
Merhaba! Bebeginizin son durumu ne acabaMerhaba yazalı cok olmus ama bebeğinizi merakettim benim bebeğimde baş parmağı avuç içinde tutuyor 4aylık sizinki düzeldimi yada bi sıkıntı çıktımı acaba
3ay5 günlük sizinki kacinci ayda actiAçtı ellerini. Sizin kaç aylık
3 aya yakındı.arada hala yapıyor sürekli açık değil yani ama normal dedi dr3ay5 günlük sizinki kacinci ayda acti
3ay5 gunluk kacinci ayinda acti sizin bebeginizAçtı ellerini. Sizin kaç aylık
Onceden sureklimi aliyordu benim doktorda normal dedi ama takip ettirin de dedi3 aya yakındı.arada hala yapıyor sürekli açık değil yani ama normal dedi dr
Valla genelde öyle yapıyordu. Hatta ben dikkat ettikçe daha sık yapıyordu. Korkmayın endişe etmeyin. Ben de çok takmıştım kafayaOnceden sureklimi aliyordu benim doktorda normal dedi ama takip ettirin de dedi
Ay cok kafaya takiyorum ya bas tutmasi felan da zam zamaninda oldu doktor saglikli bebegin dedi baska bi doktor eli boylemi surekli bi nöroloji gorsun dedi kime inanacagimzii sasirdikValla genelde öyle yapıyordu. Hatta ben dikkat ettikçe daha sık yapıyordu. Korkmayın endişe etmeyin. Ben de çok takmıştım kafaya
Hatta ben doktora internette boyle yaziyro dedim kontör etti herarketlerini senin benegin spastik degil gayet sagliklo dediValla genelde öyle yapıyordu. Hatta ben dikkat ettikçe daha sık yapıyordu. Korkmayın endişe etmeyin. Ben de çok takmıştım kafaya
Valla ben artık bakmamaya çalışıyorum internete. İnsan paranoyak oluyor. Zamanı vardır illa ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?