• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 3.5 aylik bebek ellerin yumruk olmasi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Kızlar bebeğim 3.5 aylik elleri sürekli baş parmaklar içerde kalacak şekilde yumruk 39. Hafta sezeryan doğum 3.300 kg doğdu. Oyuncağını göğüs hizasına getirdiğimde elleriyle dokunuyor. Ellerini ağzına sokuyor emiyor. Emzigiyle oynuyor. Gelgelelim elleri ağzında değilse hep baş parmaklar içerde yumruk duruyor. Serebral palsi den şüpheleniyorum. Sizin görüşleriniz nedir.
Canim cok gecm8s olsun bence bebegin gayet saglikli gorunuyo hareketleride ayiyla uyumlu demistn serabral palsi olsa Allah korusun suana kadar cok belirti verirdi mesala hipotonik olmasi harekerleri ayiyla uyumlu olmazdi yinede iyi takip edip tekrar doktora goturursun ama hicbiseyi yok bnce masallah Rabbim bagislasin

Çok teşekkür ederim canım doktor fizik tedavi çocuk nöroloji alışkanlık genetik olabilir diyor ama elleri hala yumuk ellerini kullanıyor istediğinde ama kullanmadiginda kapalı çok kafama takıyorum 😔

Merhaba yazalı cok olmus ama bebeğinizi merakettim benim bebeğimde baş parmağı avuç içinde tutuyor 4aylık sizinki düzeldimi yada bi sıkıntı çıktımı acaba

Aynı konuyu araştıranlar için. Bebegım su an 19 aylık masallah hiç bir sıkıntımız yok. Genetik aktarımmış bas parmakları avuç ıcınde tutması.

Ben onun bi belirti oldugunu bilmiyodum ama oglumun fotolarina donup baktim hemen. 3.5 4 aylik fotolarda eller cogunlukla yumruk. Bazen bas parmak icerde bazen disarda

Valla genelde öyle yapıyordu. Hatta ben dikkat ettikçe daha sık yapıyordu. Korkmayın endişe etmeyin. Ben de çok takmıştım kafaya
Ay cok kafaya takiyorum ya bas tutmasi felan da zam zamaninda oldu doktor saglikli bebegin dedi baska bi doktor eli boylemi surekli bi nöroloji gorsun dedi kime inanacagimzii sasirdik

Back