Merhaba kızlar 3.5 aylık bebeğim var . Sadece mama ile besleniyor iştahı yerinde fakat sık sık kaka yapıyor 1 haftadır az az her yemekten sonra sizce probiyotik verebilir miyim ve ne marka vermeliyim
Bizde kabizlik sorunu yoktu ama bu kullandigimiz urun bagirsakdaki flora dengesini sagliyor ve bagisiklik sistemini guclendiriyor demisti tamamen tavsiye uzerineydi cunku biraz pahaliydi. Biz kullandik cok memnun kaldik cok sukur cok sık hastalanan bir bebek olmadi oyuzden 1 yasina kadar kullandik sonra biraktim
Ben herzaman ilac konusunda vitaminde olsa doktorun tavsiye etmesini tercih ediyorum. X kisisine gore ilac kullanilmaz ustelik bi bebek uzerinde
Bizde kabizlik sorunu yoktu ama bu kullandigimiz urun bagirsakdaki flora dengesini sagliyor ve bagisiklik sistemini guclendiriyor demisti tamamen tavsiye uzerineydi cunku biraz pahaliydi. Biz kullandik cok memnun kaldik cok sukur cok sık hastalanan bir bebek olmadi oyuzden 1 yasina kadar kullandik sonra biraktim
Ben herzaman ilac konusunda vitaminde olsa doktorun tavsiye etmesini tercih ediyorum. X kisisine gore ilac kullanilmaz ustelik bi bebek uzerinde
Sadece mama alan bebekler su içebilir.
Probiyotik yerine bebek sularından mama sonrası 5 cc yani 1 yemek kaşığı kadar içirirseniz düzenlenme sağlanacaktır.
Geçmiş olsun. Doktorunuzla iletişiminiz varmış zaten, o en doğrusunu söyler ama biz 40 günlükken probiyotiğe başlamıştık doktor tavsiyesi ile. Oluyor yani. Daha önce de oluyor