3.5 aylık bebeğime probiyotik verebilir miyim?

senersler

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2022
141
29
30
Merhaba kızlar 3.5 aylık bebeğim var . Sadece mama ile besleniyor iştahı yerinde fakat sık sık kaka yapıyor 1 haftadır az az her yemekten sonra sizce probiyotik verebilir miyim ve ne marka vermeliyim

Ben dogdugu gunden beri kullandim ama doktor tavsiyesiyle

3 aylik bebege verilecek ilaci diger insanlarin yorumuna gore degerlendirmeyin siz yinede doktorunuza danisin sorun

Sandriyon a katılıyorum. Kabızlık gibi bir durumunuz yoksa ne için kullanacaksınız? Kaka yapması gayet iyi aslında.

Sandriyon a katılıyorum. Kabızlık gibi bir durumunuz yoksa ne için kullanacaksınız? Kaka yapması gayet iyi aslında.
Bizde kabizlik sorunu yoktu ama bu kullandigimiz urun bagirsakdaki flora dengesini sagliyor ve bagisiklik sistemini guclendiriyor demisti tamamen tavsiye uzerineydi cunku biraz pahaliydi. Biz kullandik cok memnun kaldik cok sukur cok sık hastalanan bir bebek olmadi oyuzden 1 yasina kadar kullandik sonra biraktim

Ben herzaman ilac konusunda vitaminde olsa doktorun tavsiye etmesini tercih ediyorum. X kisisine gore ilac kullanilmaz ustelik bi bebek uzerinde

Bizde kabizlik sorunu yoktu ama bu kullandigimiz urun bagirsakdaki flora dengesini sagliyor ve bagisiklik sistemini guclendiriyor demisti tamamen tavsiye uzerineydi cunku biraz pahaliydi. Biz kullandik cok memnun kaldik cok sukur cok sık hastalanan bir bebek olmadi oyuzden 1 yasina kadar kullandik sonra biraktim

Ben herzaman ilac konusunda vitaminde olsa doktorun tavsiye etmesini tercih ediyorum. X kisisine gore ilac kullanilmaz ustelik bi bebek uzerinde
Size katılıyorum. Konu sahibinin probiyotik kullanmayı isteme sebebini merak etme çünkü bebek bolca kaka yapıyor keyfi vs yerinde gibi olduğu için😊

Sadece mama alan bebekler su içebilir.
Probiyotik yerine bebek sularından mama sonrası 5 cc yani 1 yemek kaşığı kadar içirirseniz düzenlenme sağlanacaktır.

Hiç biyle yapmıyordu kaka sanki gazı var ve zorlanıyor yaparken ama sık sık az az kaka yapıyor
Rota aşısı oldu mu? Sonrasında hafif bu şekilde olabiliyor. Bir de klimalı ortam sıcak ortam hızlı geçişi oldu mu? Belki üşütmüş olabilir mi?

Rota aşısı oldu mu? Sonrasında hafif bu şekilde olabiliyor. Bir de klimalı ortam sıcak ortam hızlı geçişi oldu mu? Belki üşütmüş olabilir mi?
Hayır rota aşısı olmadı . İşin kötüsü tatildeyiz birde doktorunuzu arayıp sordum puturlu kaka gazı vardır mama değiştirelim.dedi bakalım mama degistiricem

Geçmiş olsun. Doktorunuzla iletişiminiz varmış zaten, o en doğrusunu söyler ama biz 40 günlükken probiyotiğe başlamıştık doktor tavsiyesi ile. Oluyor yani. Daha önce de oluyor

X