Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde kabizlik sorunu yoktu ama bu kullandigimiz urun bagirsakdaki flora dengesini sagliyor ve bagisiklik sistemini guclendiriyor demisti tamamen tavsiye uzerineydi cunku biraz pahaliydi. Biz kullandik cok memnun kaldik cok sukur cok sık hastalanan bir bebek olmadi oyuzden 1 yasina kadar kullandik sonra biraktimSandriyon a katılıyorum. Kabızlık gibi bir durumunuz yoksa ne için kullanacaksınız? Kaka yapması gayet iyi aslında.
Size katılıyorum. Konu sahibinin probiyotik kullanmayı isteme sebebini merak etme çünkü bebek bolca kaka yapıyor keyfi vs yerinde gibi olduğu içinBizde kabizlik sorunu yoktu ama bu kullandigimiz urun bagirsakdaki flora dengesini sagliyor ve bagisiklik sistemini guclendiriyor demisti tamamen tavsiye uzerineydi cunku biraz pahaliydi. Biz kullandik cok memnun kaldik cok sukur cok sık hastalanan bir bebek olmadi oyuzden 1 yasina kadar kullandik sonra biraktim
Ben herzaman ilac konusunda vitaminde olsa doktorun tavsiye etmesini tercih ediyorum. X kisisine gore ilac kullanilmaz ustelik bi bebek uzerinde
Hiç biyle yapmıyordu kaka sanki gazı var ve zorlanıyor yaparken ama sık sık az az kaka yapıyorSandriyon a katılıyorum. Kabızlık gibi bir durumunuz yoksa ne için kullanacaksınız? Kaka yapması gayet iyi aslında.
İshalde değil kabizda değil anlamadım.ne olduğunuHiç biyle yapmıyordu kaka sanki gazı var ve zorlanıyor yaparken ama sık sık az az kaka yapıyor
Rota aşısı oldu mu? Sonrasında hafif bu şekilde olabiliyor. Bir de klimalı ortam sıcak ortam hızlı geçişi oldu mu? Belki üşütmüş olabilir mi?Hiç biyle yapmıyordu kaka sanki gazı var ve zorlanıyor yaparken ama sık sık az az kaka yapıyor
Hayır rota aşısı olmadı . İşin kötüsü tatildeyiz birde doktorunuzu arayıp sordum puturlu kaka gazı vardır mama değiştirelim.dedi bakalım mama degistiricemRota aşısı oldu mu? Sonrasında hafif bu şekilde olabiliyor. Bir de klimalı ortam sıcak ortam hızlı geçişi oldu mu? Belki üşütmüş olabilir mi?
Yani belki üsutmuste olabilir farkında olmadan dili yok ki kurban olduğum ya söylese Allahım bütün bebekleri korusunRota aşısı oldu mu? Sonrasında hafif bu şekilde olabiliyor. Bir de klimalı ortam sıcak ortam hızlı geçişi oldu mu? Belki üşütmüş olabilir mi?
Ah işte içgüdülerle bulmaya çalışmaca çok geçmiş olsun dilerim hemencecik geçer ve güzel bir tatil geçirirsinizYani belki üsutmuste olabilir farkında olmadan dili yok ki kurban olduğum ya söylese Allahım bütün bebekleri korusun