• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3,5 aylık bebeğim çişini az yapıyor

yorumcuu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2024
216
50
13
27
Selam arkadaşlar direkt başlığa yazdım zaten oğlum 3,5 aylık oldu hem anne sütü hem de formül mama alıyor 2-3 saatte bi besleniyor ama son 1 haftadır bezi dolmuyor sabah tan akşama kadar değiştirmesem yine de dolmuyor yapıyor ama az yapıyor kakasını 2 günde bir yapıyor bazende her gün sebebi ne olabilir önceden böyle değil di kilo alımıda iyi gidiyor ? 4 aylık olunca kontrole gittiğimde doktora sorucam ama buraya da yazmak istedim cevap verirseniz sevinirim teşekkürler 🤲🫶🏻✨

Bıngıldağına elinizi koyun çökme var mı ? Varsa sıvı yetersizliği vardır. Bezin dolması değil de o çiş belirten çizgi rengini değiştirecek kadar yapması yeterli. Günde 6-7 çiş yapıyorsa öyle yeterlidir

Bıngıldağına elinizi koyun çökme var mı ? Varsa sıvı yetersizliği vardır. Bezin dolması değil de o çiş belirten çizgi rengini değiştirecek kadar yapması yeterli. Günde 6-7 çiş yapıyorsa öyle yeterlidir
Dokundum da hafif bi çökme var bazen de hiç çökmüyor dolu oluyor genelde açken çökme oluyor. Peki su vermem gerekiyor mu anne sütü su ihtiyacını karşılamaz mı ?

Dokundum da hafif bi çökme var bazen de hiç çökmüyor dolu oluyor genelde açken çökme oluyor. Peki su vermem gerekiyor mu anne sütü su ihtiyacını karşılamaz mı ?
3,5 aylık bebeğe su vermeniz gerekmez çünkü anne sütü alıyor. Daha sık emzirmeye çalışın. Terliyor olabilir mi ortam çok sıcaksa falan. 22 derecede olsun eviniz en iyisi o. Çok kalın da giydirmeyin

3,5 aylık bebeğe su vermeniz gerekmez çünkü anne sütü alıyor. Daha sık emzirmeye çalışın. Terliyor olabilir mi ortam çok sıcaksa falan. 22 derecede olsun eviniz en iyisi o. Çok kalın da giydirmeyin
Evet terliyo başı özellikle aslında tek kat giydiriyorum ama demekki üstünü ince örtmem lazım teşekkür ederim

Mama veriyorum demissiniz ya, her mamadan sonra su verin. 2 çay kaşığı da olsa şu verin

Back