amin caım sağol geç anlaşıldı derken 2.5 aylıkken kasılmaları oldu onun için gittik dr göztepedende takipliyiz onlarda kas hastalığı yada metabolik hastalık sp değil diyolar özelden nöroloji takip ediyor oda o hastalıklar yok sp diyor bakalım fizik tedaviye başladık Allah sonumuzu hayır etsin. biz zaten koşuyoluna gidiyoruz senin dediğin voyta yöntemi songül hanım için gittim oraya ama dolu olduğu için başka fizyoterapist bakıyor songül hanım ona gösterecek voyta bakalım bir türlü nasip olmadı voytaya başlamak hayırlısı şifa Allahtan biz aracıyı arıyoruz ama fizik tedaviye gideli baya fark etti önceden hiç oturamıyordu şimdi kucağımda baya oturabiliyor hamdolsun. neden olduğu belli değil hamileliğimde olsun doğumda olsun hiç bir aksilik olmadı. senin bebeğin kaç aylık sanırım küçük daha kaç aylıkkekn neden şüpelenip gittin dr
benimki cok uyuyodu böle salıktı ilk dogdunda simdi 3 aylık bakışları ii kafasını işte tutmaya başladı elleri acık ama tam olarak yumrukdan kurtulamadı.. ilk dogdunda bacakları titriyof die korkmuştum 1 2 defa 10 gunlukken titredi .. simdi ii ama bilmiorum he ayrıca benim küvezde kaldı ondan korkup götürdüm ilk cnm songüle ben almıştım randevu ama sonra bende belirti yok die fizyoterapiste gönderdiler orda sevil hanıma gittim ama en iisi songül neyapıp edelim sana bulalım canım ondan randevu
fatmacım songülünn cebi var bende senin yerine arıyım mı sen yüzyüze konuştun mu onunla. ben baglama çekemeye çalışıyım ..yada sana cebini verim sende ara .. unutmadım yani yada birdaha bu tarafa gecersen gel beraber gidelim sevil hanıma gittim bende olmassa onumu araya soksak ..
dedıgınız gıbı tek sefer gıtmekle sonuc almak mumkun deıl. kesın konusmuyorlar. deli edıyorlar.. bı de düşünün devlet hast. gittim sıra bekle bekle cocuk ağla ağla oralarda cok zordu.. bı daha nasıl gıderız bilmem
arkadaşlar benim kuzeniminde oglu 8 aylık kafasını tutamıyor oturamıyor emekleme yok normalmi
arkadaşlar benim kuzeniminde oglu 8 aylık kafasını tutamıyor oturamıyor emekleme yok normalmi[/QUOTE
Emeklememesi normal,oturması gerekir ama başını mutlaka tutması gerekir,bir doktora görünsün derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?