• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 3,5 aylık bebegım başını tutamıyor

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
benimki cok uyuyodu böle salıktı ilk dogdunda simdi 3 aylık bakışları ii kafasını işte tutmaya başladı elleri acık ama tam olarak yumrukdan kurtulamadı.. ilk dogdunda bacakları titriyof die korkmuştum 1 2 defa 10 gunlukken titredi .. simdi ii ama bilmiorum he ayrıca benim küvezde kaldı ondan korkup götürdüm ilk cnm songüle ben almıştım randevu ama sonra bende belirti yok die fizyoterapiste gönderdiler orda sevil hanıma gittim ama en iisi songül neyapıp edelim sana bulalım canım ondan randevu

amin caım sağol geç anlaşıldı derken 2.5 aylıkken kasılmaları oldu onun için gittik dr göztepedende takipliyiz onlarda kas hastalığı yada metabolik hastalık sp değil diyolar özelden nöroloji takip ediyor oda o hastalıklar yok sp diyor bakalım fizik tedaviye başladık Allah sonumuzu hayır etsin. biz zaten koşuyoluna gidiyoruz senin dediğin voyta yöntemi songül hanım için gittim oraya ama dolu olduğu için başka fizyoterapist bakıyor songül hanım ona gösterecek voyta bakalım bir türlü nasip olmadı voytaya başlamak hayırlısı şifa Allahtan biz aracıyı arıyoruz ama fizik tedaviye gideli baya fark etti önceden hiç oturamıyordu şimdi kucağımda baya oturabiliyor hamdolsun. neden olduğu belli değil hamileliğimde olsun doğumda olsun hiç bir aksilik olmadı. senin bebeğin kaç aylık sanırım küçük daha kaç aylıkkekn neden şüpelenip gittin dr

son bişey voyta yöntemi süper allahda yardım ederse bişeyciği kalmaz kuzucugun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

benimki cok uyuyodu böle salıktı ilk dogdunda simdi 3 aylık bakışları ii kafasını işte tutmaya başladı elleri acık ama tam olarak yumrukdan kurtulamadı.. ilk dogdunda bacakları titriyof die korkmuştum 1 2 defa 10 gunlukken titredi .. simdi ii ama bilmiorum he ayrıca benim küvezde kaldı ondan korkup götürdüm ilk cnm songüle ben almıştım randevu ama sonra bende belirti yok die fizyoterapiste gönderdiler orda sevil hanıma gittim ama en iisi songül neyapıp edelim sana bulalım canım ondan randevu

songül hanımdan radevu bulalım demişsin valla öyle birşey olsa keşke ben sırf onun için gittim oraya evime uzak olmasına rağmen çok doluyum dedi rica ettim felan ama ısrarda biryere kadar oluyor. canım oğlum bakışlarını bir yere sabitliyor kollarını dirseklerinden kendine çekip hani forklörde kasık çalıyorlarya parmakarını da öyle hareket ettiriyordu ben ilk başta anlayamadım ne olduğunu baktım arda bir yapıyor hemen çocuk dr gittik oda bizi nörolojiye yönlendirdi omuydu bumuydu o test bu test derken 13 aylık oldu oğlum. senin dikkat edeceğin kasılırken seslendiğinde sana bakıyor mu mesela Kerem o an emiyorsa emmeyi bırakıp kitleniyordu

bana kasılma var demediler henüz sabitlenmio ama kafasını kaldırırken ellerinden çekince ellerini çekio arada cnm ama dha kucuk sonra neolur bilemem allahtan hakkımızda hayırlısı dur ben bi tanıdık var ona söliim bakalım o alabilirmi songülden ..

fatmacım songülünn cebi var bende senin yerine arıyım mı sen yüzyüze konuştun mu onunla. ben baglama çekemeye çalışıyım ..yada sana cebini verim sende ara .. unutmadım yani yada birdaha bu tarafa gecersen gel beraber gidelim sevil hanıma gittim bende olmassa onumu araya soksak ..

fatmacım songülünn cebi var bende senin yerine arıyım mı sen yüzyüze konuştun mu onunla. ben baglama çekemeye çalışıyım ..yada sana cebini verim sende ara .. unutmadım yani yada birdaha bu tarafa gecersen gel beraber gidelim sevil hanıma gittim bende olmassa onumu araya soksak ..

canım çok teşekkür ederim ilgin için cep teli var bende yüz yüzede konuştum ama işte çok doluyum diyor kendiside rahatsızmış haftada 4 gün çalıyorum dayanamıyorum üçe indireceğim hastalarımın birazınida bırakıcam dedi ama benim şu anki fizyoterapistime hangi noktalara voyta yapılması gerektigini gösterecek yani uzaktan takip edecek bakalım belki yer açılır bizide alır. sevil hanım fizyoterapistmi ordamı çalışıyor. sen hangi semtte oturuyorsun

merhaba biz cuma gunu cocuk norolojısıne gittik doktora uykulu gırdı bebegım ve elınde tutup cekınce fazla kafasını tutamadı. doktor muayene etti ve kas gevşekliği var dedı işte fızık tedAVIye gonderdı o da aynı sekılde ellerınden tutup kaldırdı bu sefer her defasında tuttu başını. o doktor da bence ıyı bırseyı yok dedı. sonra işte motor gelısımı için evde yapılacak hareketler verdı voyta yontemı sanıyorum. sormadım ama.. işte dondürurken kaburgasınn alt tarafını gıdıklamak gıbı ayaklarından kaldırarak belini gıdıklamak gıbı bırseyler işte ama ben onları ne kadar yapıcagımı sormadım sizlerdemı aynı seylerı yapıyorsunuz. kac kez yada kac dakka yapıyorsunuz??

dedıgınız gıbı tek sefer gıtmekle sonuc almak mumkun deıl. kesın konusmuyorlar. deli edıyorlar.. bı de düşünün devlet hast. gittim sıra bekle bekle cocuk ağla ağla oralarda cok zordu.. bı daha nasıl gıderız bilmem

BEN acıbademde otuorum fatmacım evet orda sevilmiydi sevgimiydi .. doruk efe dersen tanırlar 3 aylık bebek die..cok yakın oturuorum oraya cnm benim..bi konuda ihtiyacınn olursa bana ulaş cnm yardımcı olurum buraya yazamıorum tlfonumu msj hakkımda yok ama istersen bi şekilde gönderirim .. allah şifasını versin yavrunun

dedıgınız gıbı tek sefer gıtmekle sonuc almak mumkun deıl. kesın konusmuyorlar. deli edıyorlar.. bı de düşünün devlet hast. gittim sıra bekle bekle cocuk ağla ağla oralarda cok zordu.. bı daha nasıl gıderız bilmem

cnm onlardan hayır yok bu konuda cocugunun kendi doktoru sen olcaksın devamlı gözün üstünde olsun devalı ilgilen masaj yap allah inş onlara ihtiyac durdurmadan iileştirir dua edeli cok herşey allahtan

arkadaşlar benim kuzeniminde oglu 8 aylık kafasını tutamıyor oturamıyor emekleme yok normalmi:emir_bebek::emir_bebek:[/QUOTE
Emeklememesi normal,oturması gerekir ama başını mutlaka tutması gerekir,bir doktora görünsün derim ben.

Back