ben il olarak denızlıde oturuyorum. denızlı devlet hastanesınde cocuk norolojısı varmıs. oraya baktıgımda Denizli'de çocuk nörolojisi alanında hizmet veren tek sağlık
kurumudur dıyor. başka yerde yok sanırım burda birde ilçede oldugumdan burdan arastırma sansım yok gibi.. varmı bıldıgınız bı yer?
tşkler.. o cocuk norolojı doktorunun da özel muaynehanesı varmı bılmıyorum.. demek 3-4 ay sonraya gün verıyorlar ha.. neyse bı cocuk doktoruna götüreyim hafta içi gıdıcez inş. o ne dıycek bı bakalım.. senın bebegınde ne sorun vardı? yanı hastalık olarak bırsey dedılermı?
cnm götür ama 1 kere götürmenle bişey değişmiycez aynı sorun suan bendede var benimkide 36 haftalık dogdu 15 temmuzda suan basını çekince gelmiyr götürmediğim doktor kalmadı serap uysal mehmet özek ws ws ama denilen bekliycez 6 ay kadar benim butun tektikler yapıldı emar zart zurt sonrada dendi bunlar bi acıklıyacı olmıyabilir sonradan bişey cıkabilir..yani kısacası ne bişey yok die gönderiolar ne bişey var die.. ben ama fizik tedaviye başlatca burda ceberal palsiden bende süphelendim burda okudgum bi çok şey başlangıca olan bacak titremesi dogugunda vardı irkilmede ama bunlar da kıstas diiil diolar... yani sen yine götür ama ben eminim kesin bi sonuçla döniyceksin bukadar doktordan ben alamadıysam kimse alamzz
he bide unutmadan cnm bol bol masaj yap hakiki zeyntinyagıyla en ufak parmagına kadar.. sonra ılık banyo .. hava souk olsa odasını ısıt yap cnm bebek masajı bol bol ellerinden tutup kaldırmaya çalış ama incitmeden doktora götür ama madem nörologa götürmen uzun olcak bunlar bana söledikleri.. sen yinede ihma ete belki seninki anlaşılır bişeydir ama mutlaka bunları yap bence
arkadaşın dediği gibi bir kere gitmede sonuç almıyorsun ama yapıcak birşey yok mecbur katlanıyor insan sonucu iyi çıkar inşaallah benim oğlum13 aylık olsu serebral palsi teşhisi koydu dr
fatma sende üzülme canını sıkma. umutsuz olma. anladıgım kadarıyla her sp li cocuk aynı olmuyor. ben ınanıyorumkı bebegın düzelicek Rabbim Şafi ismiyle şifalar versin oğluna.
artık çekior cnm kafasını şükür.. ama tabi tam tutma tam yok. ayrca benimki kollarını geri çekio ondan baya zorlandk kaldırcagımı anladıgımda geri çekio.. ama artık düzeldi en azından kaldırması.. gerisi allahtan canım hepimiz için inş hepimize cocukları hasta olanlarada şifalar ve dayanma gücü verir
amin canım Allahın izniyle oğlum iyleşecek hamdolsun durumu çok kötü değil duaların için sağol aklına geldiklçe dua et neolur Allah izin vermezse doktorlar birşey yapamaz onlar aracı sifayı verecek olan Rabbim. Rabbim de şifa verecek ben inanıyorum. senin bebeğinde kafasını tutmaya başlamış çok sevindim inş. hiç birşeyi yoktur ilk çocuğun mu
amin canım Allahın izniyle oğlum iyleşecek hamdolsun durumu çok kötü değil duaların için sağol aklına geldiklçe dua et neolur Allah izin vermezse doktorlar birşey yapamaz onlar aracı sifayı verecek olan Rabbim. Rabbim de şifa verecek ben inanıyorum. senin bebeğinde kafasını tutmaya başlamış çok sevindim inş. hiç birşeyi yoktur ilk çocuğun mu
allahım sifa versin seninki neden kaynaklanıyor fatma bende oglumdan ondan süpheleniorum yani basını biraz tuttu ama ellerinden çekerken devamlı ellerini kendine çekio bugün oyuncaklarada vurmaya başladı sükür..ama seninde gec anlaşıldıgına göre buyuk bi kasılma yok sanırım.. cnm maddi durumunu tam bilmiorum ama koşuyolu rahabilatsayonda songul hanım var onlarda bi yöntem var spli cocuklar icin arkadasım yürüyemez dediği cocugu suan basıo yürümüo ama basıo buda güzel bi gelişme.. allahımdan dilerimmmm sifa verir bizim cocuklar ve hasta butun cocuklaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?