Bu hava muhalefetinde 2 saat yol giderken Allah korusun üşütebilirsin bebeğini zaten.Kaş yapayım derken göz çıkarma misali.Daha sağa sola dönmesi için çok erken.Açıkçası bu cüceler şöyle bir 6 aylık olmadan yenidoğan sıkıntıları bitmiyor.Bir açıldı mı da tam açılıyorlar.O zaman da hayretler içerisinde kalacaksın.fakat bu sefer yapamadıklarına değil,yaptıklarına.Yine de senin endişeni anlayabiliyorum bir anne olarak.Müsait olduğunda,havanın biraz iyi olduğu birgün içinin rahat etmesi için götürürsün.
işte nette baktıgımda cerebral palsi filan dıyor.. ama bı baş tutamama sorunu var galıba. konustugumda gülüyor sesler cıkartıyor. yüz ifadeleri anlamlı ama..
cerebral palsinin başka belirtileri de var canım...
onlara da baktın mı...
benim kızım cerebral palsili... 31 haftalık doğdu...2 aylıkken başını tutabiliyordu düzeltilmiş değil normal 2 aylıkken...
ama eller yumruktu, kasılmaları vardı, anlamsız dalmaları vardı, gözlerinde kayma vardı, çok huzursuzdu hiç susmaz sürekli ağlardı...
sadece başını tutamıyor diye cerebral palsi diyemeyiz...ama bence el-muallimin dediği gibi havalar iyice soğumadan bi doktorun görmesinde fayda var...
inşallah bi sorun çıkmaz... inşallah güzel haberlerle dönersin canım...
bencede ihmal etme götür dr benim oğlumda başını tutamıyordu şimdi 13 aylık oturamıyor dikilemiyor fizik tedaviye gidiyoruz seni korkutmak istemem ama tedbirli olmakta yarar var oğlumunda yüz ifadeleri tepkileri normaldi
sizede geçmiş olsun.. bende endişeliyım tabi.. umarım fizik tedavıyle baya yol alırsınız..
Çocuk gelişimi ve cocuk nörolojisine götürmeni şiddetle tavsiye ediyorum.Benim cocugum ventrikülomegalili dogdu ama basını sükürler olsunki tuttu.Sürekli noroloji ve gelişime götürüyorum.Eltimin cocuguda 5 aylığa kadar tutmadı sonrada nedeni bilinemeden vefat etti o yuzden cokkk korkuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?