3,5 ay zorlukları

İyiyiz çok şükür sen nasılsın? Bebiş nasıl?
Biz de hastalığı birtürlü atlatamiyoruz.
Aile icinde dolanıyor duruyor.
Siz de hasta olmuşsunuz cok geçmiş olsun.
Bebe iyi şuan memede uyumaya calisiyor.
Ağızdan cikimca çığlık atiyor. Iki yaşında nasıl bırakır bilmem. Benim kız ilelebet emer herhalde

Kısa da sürebilir aylarca da sürebilir ilk oğlumda yaşadım da çok kötüydü aylarca kucağımda yürürken emiyordu sadece öyle yürüye yürüye emzirmekten kollarım kopardı artık taşıyamaz olurdum ama pes etmemek önemli bi süre sonra düzeliyor ne kadar süreceginin net tarihi yok

Bizdede oldu gezerek zıplıyarak emzirdim. Telefondan fön makinsi sesi acıp. 2 ay kadar sürmüstü. Sonra gecti cok sükür.

ısrar etmiyorum hiç bakalım kilo alımı nasıl olacak bu ay
Kilo alımında ara ara duraklama olabiliyor. Sürekli olmadıkça normal kabul ediyorlar. Meme reddiyle kilo alımının azalacağını sanmıyorum. Sütünüz yeterliyse ve şu anda beslenmesinde mama kullanmıyorsanız belki rahatlar diye mama denemenize gerek yok. Çok zor bir süreç ama çoğunlukla memeyle kavga bir noktadan sonra azalarak bitiyor. Ben yatakta oturur vaziyette hafif hafif zıplayarak, ayakta gezinerek, ayakta müzik eşliğinde gezinerek, ayakta beyaz gürültü eşliğinde gezinerek, ayakta aynı anda hem yaylanarak hem gezinerek emzirmeyi denedim uzunca bir süre. Eninde sonunda yeniden kabul etti. Evet çok zor ama kendi rahat ettikleri şekli bulunca teslim oluyorlar sanırım. Sabır diliyorum. Müzik olarak Buzuki Orhan'ın kolik albümünü ve türküleri (her tür müzik denedim türkülerde sakinleşmeyi seçti), beyaz gürültü olarak youtube'da seçenekleri (kolik bebekler için bulaşık makinesi/çamaşır makinesi/saç kurutma makinesi/uçak sesi) aratıp bulabilirsiniz. Şaka değil ağzımla matkap sesi yaparak uyuttuğum günü biliyorum. Bir de farklı emzirme pozisyonları deneyin. Reflü için çok önerilmese de yatarak emzirmeyi deneyebilirsiniz. Yanında yatarak, siz sırtüstü bir yere yaslanarak onu üzerinize yatırarak, son olarak da (bunu gözünüzde canlandırması bile çok saçma ama çaresizlik insana her şeyi denetiyor) onu sırt üstü yatırıp kendiniz üzerine doğru, çocuklarla oyun oynarken at olan yetişkin gibi dizlerizin ve ellerinizin üzerinde çökerek emzirmeyi deneyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…