Bebek İkinci El 3-5-7,5 TL Kaçırmayın

Canım kargonu dün eşim verdi kargoya ama takip nosu onda öğleden sonra yazıp sana haber vereceğim canım, öpüyorum.

sen takip no verene kadar kargo geldi cnm aldım tşkler.ütülemişsin sanırım:) tşk ederim.bebişine de sağlık dliyorum kib

Son düzenleme:
sen takip no verene kadar kargo geldi cnm aldım tşkler.ütülemişsin sanırım:) tşk ederim.bebişine de sağlık dliyorum kib

canım benim kusura bakma akşam eve gidiyorum oğlanla uğraşmaktan unutuyorum, eşimde vardiyalı onuda göremiyorum o vermişti kargoları kusura bakma artık, ama çok hızlı gelmiş kargo çok sevindim. gerçekten ben numara verene kdr kargonun kendisi gelmiş iyi günlerde kullansın canım bebeğin öpüyorum.

önemli değil cnm senin durumunu biliyorum.tşk ederim sen de güle güle harca:))))

Tam olarak kalanlar hangileri satildi dediklerinizle ayni resimler duruyor da acikcasi toplu almak niyeindeyim ama bere eldiven mavi gomlek ve orgu yelekler disinda kalanlari bir guncelleyip bir de guzellik yaparsaniz daha cok zibin tulum alt ust ve salopet ihtiyacim var acilll

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…