• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

<3 5-10 tl Kibele'nin dolabı <3

Ouy ben sana haber vermeyi unutmuşum balım.. Aslında sandaletlerim var ama 37-38 numara için :) biraz dolgu topuklu da var.. Senin numaran kaçtı :)

36-37-38-39 hepsi oluyor bana numara farketmez nasıl bi ayagım varsa :60:
dolgu topuk burnu açık varsa olabilir ama çok çok az topugu olması lazım yoksa yürümeyi beceremiyorum :9:
ama özellikle sandaletleri merakla bekliyorum canımcım foto at bakayım ne var ne yoksa :1:

kuzuşşşş o yeşil badinin fotosunu çeksene hemen göreyim modelini falan ona göre yarına operasyonumuz başlasın :52:

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404851215.243474.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404851241.446550.jpg

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

36-37-38-39 hepsi oluyor bana numara farketmez nasıl bi ayagım varsa :60:
dolgu topuk burnu açık varsa olabilir ama çok çok az topugu olması lazım yoksa yürümeyi beceremiyorum :9:
ama özellikle sandaletleri merakla bekliyorum canımcım foto at bakayım ne var ne yoksa :1:

Canım benim sandaletleri annem dağıtmış :19: sadece 1 tane satıcağım platformlu dolgu topuk var yazlık onu da pahalıya almıştım giyememiştim.. Fiyatından ötürü de koymaya çekiniyorum.. Çok güzel ama ben giyemiyorum işte :5:

Ouyy çok güzel aslında oralar :) akşam bi sahil turu fln yapın gitmişken :39: ben kargoya gideyim mi bebeğim ? Sana göre gidicem
nerde kuzum sahil biz kasabadayız dağda jeotermal otelde kalıyoruz eşimin işi buraya yakın diye burda kalıyoruz incin top oynar yani merkeze uzağız ..
eşim bugün işe giderken kaçıp parayı yatırcam dedi ama şuanda ulaşamıyorum yatırdı mı yatırmadımı :(( bekleyebilir misin az daha öğreneyim öyle haber edeyim sana,

Back