Yarin sabah ilk idrarla yapacağım ins ya kan testi vermeyede gitmek ıstemiyorumBaska testle yapın bu guvenilir değil.
Ilk kimyasal gebeligimi bembeyaz saatler sonra cikan cizgiyle ogrenmistim bu pembe olunca biraz umitlendim acikcasi fotoda birax daha bulanik cikmis da bakalim yakuruma cizgisi o muhtemelen
Simdi yapsam mi acaba cnm bir tane daha varElinde varsa bir test daha yap cnm
Çok kuruma çizgisi gibi durmuyor kuzenimin de 3 4 saat sonra çift çizgi çıkmıştı ve hamileydi tabi olmayabilir de ama inşallah vardır en kesini kan hayırlısı olsunKizlar adetime 6 gün kaldi bugun akşam uzeri test yaptım ama ilk baktigimda yoktu koydum kitapliga saatler sonra pozitif olmuş of cok merak ediyorum kasik agrilarim var ince ince bir kac gundur bugunde göğüs ucum sizliyor çok cok şüpheli bir durum boyle olmasi testin insan supheye düşüyor doğru mu değil mi diye
Bence dayanın ve sabah ilk idrarla tekrarlayınSimdi yapsam mi acaba cnm bir tane daha var
1-2 gun daha sabredin tejrar test yapin umarim hamilesinizdirIlk kimyasal gebeligimi bembeyaz saatler sonra cikan cizgiyle ogrenmistim bu pembe olunca biraz umitlendim acikcasi fotoda birax daha bulanik cikmis da bakalim yains doğrudur
Sabah yap cnm, Dr öyle tavsiye ediyor, günün ilk idrarıylaSimdi yapsam mi acaba cnm bir tane daha var
Ins canim ya valla ins Allahim isteyene nasip etsin ya cok zor beklemekÇok kuruma çizgisi gibi durmuyor kuzenimin de 3 4 saat sonra çift çizgi çıkmıştı ve hamileydi tabi olmayabilir de ama inşallah vardır en kesini kan hayırlısı olsun
Sabah yapayim bakimBence dayanın ve sabah ilk idrarla tekrarlayın
Umarim ins cmm1-2 gun daha sabredin tejrar test yapin umarim hamilesinizdir
Albi test guvenlir degil diyorlar cnm şüpheye düştüm ya ins vardirBence var gibi olmasa böyle belirgin çıkmazdı herhalde
Aminnn bemde çatlatma iğnesi oldum 9.günüm bekliyorum öyle Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin bizlereIns canim ya valla ins Allahim isteyene nasip etsin ya cok zor beklemek
İns vardırAlbi test guvenlir degil diyorlar cnm şüpheye düştüm ya ins vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?