- 27 Kasım 2019
- 286
- 63
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mutlusonsuz12
-
Evet canm malesef labaratuvar farkı oluyor bende çok korkuyorum oyuzden. Mesela ayni gün ben özelde ve sağlık ocağında kan verdim özelde Sonuc 662 çıktı sağlık ocağının sonucu 457 çıkmış olabiliyor oyle. Oyuzden ben smdi iki günde bir iki veya üç kez hep aynı yerde vericem duzgun takip edemiyorum yoksaEvet canım doktor hastane farkı olur dedi yinede iyi yükselmiş gününden önce verdiğin için tam yükselmemiştir dedi ama
Beta için kanı hep aynı yerde ve hatta aynı saatte verin diyolar öyle bi duzene oturtursaniz daha iyi olurEvet canm malesef labaratuvar farkı oluyor bende çok korkuyorum oyuzden. Mesela ayni gün ben özelde ve sağlık ocağında kan verdim özelde Sonuc 662 çıktı sağlık ocağının sonucu 457 çıkmış olabiliyor oyle. Oyuzden ben smdi iki günde bir iki veya üç kez hep aynı yerde vericem duzgun takip edemiyorum yoksa
İki üç kez hep aynı yerde ver kanı canm. Sonuçlardan haberdar et. İyi haberler alırız inşallah ikimizdeEvet canım doktor hastane farkı olur dedi yinede iyi yükselmiş gününden önce verdiğin için tam yükselmemiştir dedi ama
Aminnn inşAllahİki üç kez hep aynı yerde ver kanı canm. Sonuçlardan haberdar et. İyi haberler alırız inşallah ikimizde
Benim şuan ilki 100 ikinci 289 bende çok merak ediyorum değer normalmi diyeHanımlar meraba..
3-4 haftalık gebelikte beta HCG değerleriniz kaçtı?
Korkma canm hep böyle başlıyor herşey. Konuyu açan benim ilk ogrendigimde beta HCG tam ikiye katlayacak mi diye kendimi strese soktum şimdi ise kese göründü bebek gorunecek mi diye stres yapıyorum. En son bu sabah gittigimde kese var ama daha bebek yoktu. Bukez de bir tane daha karartı var sürpriz ikinci bir kese olabilir dediler sürekli stres oluyorum işte ne olacak diye. Oyuzden Allah hepimize kolaylık versin inşallahBenim şuan ilki 100 ikinci 289 bende çok merak ediyorum değer normalmi diye
Bende dün gittim canım 5+3 kese göründü ama yolk kesesi yok. 5. Haftada yolk kesesi de gorunmesi lazm diyolar stres oldum birazBen 130 ile öğrendim. 3 gün sonra tekrar baktırdım 929’du . Sonra iki hafta bekledim. Keseyi ve kalp atışını duydum 7. Haftada
Artış gayet güzel canm merak etme iki katından fazla bile artmış. Salı günü kese kesin gözükür. Hatta ben bebeğin bile gorunebilecegini düşünüyorum inşallah iyi haberlerle dönersinKızlar kafam karışık salı günü doktor randevum var o zamana kadar bilen birileri beni aydınlatabilir mi?
Son adet tarihim 8 şubat 10 martta adet olmam gerekiyordu
9 martta Hgc 36
11 martta 186,5
16 martta 1363 çıktı
İki kez kimyasal yaşadım korkuyorum sizce bu artış normal mi?
Çok teşekkür ederimArtış gayet güzel canm merak etme iki katından fazla bile artmış. Salı günü kese kesin gözükür. Hatta ben bebeğin bile gorunebilecegini düşünüyorum inşallah iyi haberlerle dönersin
Benim adet günü 84 çıkmıştı bugun kan verdim yarın sonucu ogrencem 3 gunde yükselmişmidir acaba sizinki yukseldimjAdet olacağım gün 98 çıkmıştı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?