Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok adet gününde değildim birazda sızı hissediyordum bu süre içindeKızlık Zarın ile ilgisi yok... Adet in ile ilgili... Kadin doğumcu ya git istersen... Adet olmuşsun...
Peki bu neden kaynaklanmış olabilir sızı vardı ve bu kahverengi akıntı ilk gün bayada çoktuCanim benim adet gününde olmaya bilirsin ama senin anlatiginin Kizlik zari ile ilgisi olamaz... Zar patlarsa direk kirmizi kan gelir yada pembe... 4,5 Senelik evliyim ben
Bu durum 5 ay önce oldu o zamandan beri bi dahada olmadıBende de.oluyor Ara Sira ilk önce Kahve rengi.Akinti sonra Siyahlasiyor sonra koyulaşıyor pihtilasiyor! Bende Pco var ondan oluyor normal yani... Sende Dr.git.Hormon.testi yPtir Pco olabilir..
İlk sızıyı sonrasından bi 10 dk sonra hissettimKizlik Zarin Patlasaydi o Anlik Sizi.yasardin.Fazla surmezdi En Fazla o Sizi.5 Dk
Ya söylemeye utanıyorum bu konuyu nasıl diyebilirimkiBen dediklerimin Arkasindayim! Ama Senin Duymak istediklerin Farkli bence... Bu kadar Kafani yorucağına Git Dr A öğren isin Aslini
Bende de.oluyor Ara Sira ilk önce Kahve rengi.Akinti sonra Siyahlasiyor sonra koyulaşıyor pihtilasiyor! Bende Pco var ondan oluyor normal yani... Sende Dr.git.Hormon.testi yPtir Pco olabilir..
küçük küçük kistcikler ultrasonda görünüyor.. hormonlarimda hiç bir sorun yok ama rahimden ulturasonla görünüyor..Pko nasıl bişey ya :/ 5 yıllık evliyim bende bu zamana kadar hiçbir doktor pkosun dememisti bu ay ilkkez duydum doktor deyistirince öğrendim doçent Dr.dan sadece ultrasonla bakarak anladı senin adet döngün ne kadr sürüyor benimki 35 gün sürüyor genelde 34.gün adet oluyorum . Bu anlattığın şekilde kahverengi akıntı ilkkez bu ay başıma geldi zaten şuan o durumdayım ama daha adetime 6 gün kadr var . Ben de tam da bununla ilgili konu açmıştm hemen ustteyim k.bakma alone0 biraz konu dışı gibi oldu ama senin konun hakkinda da fikrimi söyleyim o anlattın olayda öyle bir durum meydana gelse mutlaka kanama olur avuç içi kadr olmuştu benimki de ondan biliyorum ve öyle kolay kolay da bozulmaz o öyle ama kişiden kişiye de deyisebilir stres yapma kendine mutlaka kırmızı duru bu kanaman olurdu yani