• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3-4 aydır reglim azaldı

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.559
Puanlar
83
Selam kızlar
3-4 aydır reglim az geliyor. 2 yaşında çocuğum var yeni doğum falanda yapmadım.
36 yaşındayım.
Annem 46 yaşında menapoza girdi(genetik soruları için yazıyorum bunu)
Sizler böyle bir şey yaşadınız mı?

Selam kızlar
36 yaşındayım.
Kimsenin bilgisi yok mu?

Selam kızlar
36 yaşındayım.
Merhaba bende bu şikayetle doktora gıttım gecen sene yumurta rezervım düşmüş bende 1ay sonra 36 olucam cocuk ıstıyorsanız bı baktırın fsh amh prolaktın tsh degerlerınıze

Benim de boyle bir derdim var 4 5 senedir.
Ilk basta strese bagladim. Babam hasta olmustu. Devaminda da benzer sorunlar vardi.
Ilk defa bu ssenerahatim . Ama devam ediyor.
Ben de lekelenne de cok 9 gun regli oncesi leke geliyor.
Dr.a gittim tum testlerim ve muaynem icin normal dedi.
Yakin zamanda doktor degisikligi yapicam. Bakalim o ne diyecek.

Yani siz de muaynenizi olun. Insallah donemsel bir seydir.

Valla bugün kan sulandırıcı içtim, kan pıhtılaşmam vardı gebelikte ortaya çıkmıştı acaba o mu tetiklendi dedim ama çokta fark rtmedi

Su muayene sorununu bir türlü çözemedim çok korkuyorum ondan gidemedim aslında geçen aydan beri aklımda 😣

tabii ki detaylı muayene lazım ama annemin menapoza girdiği dönemden bildiğim kadarıyla menapoza yakın regller azalır, kısalır ve seyrelir. 4-5 sene bu sekilde sürdükten sonra da kesilir. illa aynıdır demek değil ama tabii ki. amh ve fsh bakılmalı. menapoz da doktorların söylediğine göre annenizin menapoz yasından +\- 5 yıldır.

Valla bugün kan sulandırıcı içtim, kan pıhtılaşmam vardı gebelikte ortaya çıkmıştı acaba o mu tetiklendi dedim ama çokta fark rtmedi

Su muayene sorununu bir türlü çözemedim çok korkuyorum ondan gidemedim aslında geçen aydan beri aklımda 😣
Valla muayneler bana da zor geliyordu. Ama dusunmek daha zor . Ramazan sonrasi git icin rahat etsin.

Back
X