- Konu Sahibi cileklipizza
-
çilekli ürünler çilek kadar güzelll:)) hepsii çok güzelmiş kaçırdığıma üzüldüm valla:))
yaa ben o dediğim siteyi buldum ama burdan paylaşılır mı ki?
bende kaçırdım çok bakarım ama gercekten sıfır gibi hepsi,bende andy wawa mont vardi onu istiyorum tabi satılmadıysa,ayrıca oglum simdi 1 bucuk aylik yani 3-6 dönemi kışa geliyor elinizde gömlek süeter ve pantolon varsa montla beraber almak isterim
Merhaba,
Andy Wawa mont ve beyaz benotton hırka halen satılmadıysa almak istiyorum..cevabınızı bekliyorum..
Maalesef benetton hırkayı ayırdım, pzt yola çıkacak.andy wawa montu da sizden önce birisi mesaj atmış ama daha netleştirmedik.
sanırım daha yeni açılmış site ve ikinci el bölümü falan var ama sanki test aşamasındalar bana öyle geldi.
aslında mantıklı iş yapmışlar alım satım yapan herkesi bir arada toplamış olurlar.
sitenin adını yazıcam ama forum kurallarını bilmediğim için yazmak istemedim.[/QUOT
yaz canım bizde merak ettik bu formda indirimler kampanyalar sayfasında yüzlerce site ismi önerisi var
Maalesef benetton hırkayı ayırdım, pzt yola çıkacak.andy wawa montu da sizden önce birisi mesaj atmış ama daha netleştirmedik.
tekrar merhaba
Montla ilgili bir gelişme varmı? Satıldımı acaba?:26:
Yok bu aralar oglum da biraz rahatsız çok fazla giremiyorum ben de.. isterseniz ben size ayırıyım ama hemen yollayamayabilirim. Dediğim gibi cok giremiyorum ugrasamıyorm su anda. En gec bayramdan sonra hallederiz olur mu? Nasıl olsa mont şimdi aciliyeti yoktur diye dusunuyorm?
Çok geçmiş olsun ...tamam siz bana ayırın montu nezaman isterseniz ozaman yolayın hiç sorun değil..
Tamam cok sukur iyiyiz bugun doktora gittik
Yarin buyuk ihtimalle yollarim bana mail adrssinizi yazarsaniz ordan devam edelim. Sevgiler
merhaba,
birinci resimdeki Converse'ler ve ayıcıklı sapka satıldı mı acaba ? tesekkurler
Eki Görüntüle 777858 bunlar satılmadı ise almak isterim tşk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?