Bebek İkinci El 3-18 ay erkek bebek marka sıfırdan farksız ayakkabı ve kıyafetler...

bende kaçırdım çok bakarım ama gercekten sıfır gibi hepsi,bende andy wawa mont vardi onu istiyorum tabi satılmadıysa,ayrıca oglum simdi 1 bucuk aylik yani 3-6 dönemi kışa geliyor elinizde gömlek süeter ve pantolon varsa montla beraber almak isterim

Merhabalar, Allah bağışladın bebeğinizi hoşgelmiş , sağlıkla büyüsün:) andy wawa duruyor hala.. Onun dışında 3 6 ay neler kaldı eve dönünce bakar size haber veririm.

tekrar merhaba

Montla ilgili bir gelişme varmı? Satıldımı acaba?:26:

Yok bu aralar oglum da biraz rahatsız çok fazla giremiyorum ben de.. isterseniz ben size ayırıyım ama hemen yollayamayabilirim. Dediğim gibi cok giremiyorum ugrasamıyorm su anda. En gec bayramdan sonra hallederiz olur mu? Nasıl olsa mont şimdi aciliyeti yoktur diye dusunuyorm?

Çok geçmiş olsun ...tamam siz bana ayırın montu nezaman isterseniz ozaman yolayın hiç sorun değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…