- Konu Sahibi cileklipizza
merhabalar,
tüm ayakkabı ve kıyafetleri kategorilenmiş bir şekilde aşağıda bulabilirsiniz. hepsini aldığım fiyat ve markalarıyla birlikte yazıyorum.
belki buraya göre pahalı bulabilirsiniz ya da bu fiyatlara belki çarşıdan sıfırını alabilirsiniz ama ben hepsini yarı fiyatının altında yazıyorum. ve aynen nasıl ve ne kadar kullanıldıgını da belirtiyorum.
CONVERSE AYAKKABI 22 NUMARA
hiç giyilmedi belki evde denemek için 1 2 kere. kutusuyla göndereceğim.
79 tl ye aldım. 25 tl.
ORJ. BIKKEMBERGS AYAKKABI 22 NUMARA
giymedik diyemem baya giydik inanılmaz bir tabanı var derisi de harika çok rahat ettiriyor.
b&g storedan 275 e almıştım. şimdi kampanyada 220 tl sıfırı. 50 tl
sıfırının linki aşağıda :
24BKP101783 AYAKKABI | 2013 YAZ | BGStoreOnline.com | Bebek Giyimi, ocuk Giyim, ndirim, Kampanya, Outlet
ZARA BABY 22 NUMARA ( 21 den itibaren de giyilebilir)
birkaç kere giyildi bu da sıfırdan farksız yalnız belirteyim çok tatlı duruyor ama giydirmesi biraz zor :) tüm bağcıkları açmanız lazım!
49 TL ye aldım. 25 tl
TAM ORTOPEDİK RUGAN AYAKKABI 21 NUMARA
sadece 1 kere doğumgününde giydi. şık bir ayakkabı..
69 tl ye alındı. 25 tl
tüm ayakkabı ve kıyafetleri kategorilenmiş bir şekilde aşağıda bulabilirsiniz. hepsini aldığım fiyat ve markalarıyla birlikte yazıyorum.
belki buraya göre pahalı bulabilirsiniz ya da bu fiyatlara belki çarşıdan sıfırını alabilirsiniz ama ben hepsini yarı fiyatının altında yazıyorum. ve aynen nasıl ve ne kadar kullanıldıgını da belirtiyorum.
CONVERSE AYAKKABI 22 NUMARA
hiç giyilmedi belki evde denemek için 1 2 kere. kutusuyla göndereceğim.
79 tl ye aldım. 25 tl.
ORJ. BIKKEMBERGS AYAKKABI 22 NUMARA
giymedik diyemem baya giydik inanılmaz bir tabanı var derisi de harika çok rahat ettiriyor.
b&g storedan 275 e almıştım. şimdi kampanyada 220 tl sıfırı. 50 tl
sıfırının linki aşağıda :
24BKP101783 AYAKKABI | 2013 YAZ | BGStoreOnline.com | Bebek Giyimi, ocuk Giyim, ndirim, Kampanya, Outlet
ZARA BABY 22 NUMARA ( 21 den itibaren de giyilebilir)
birkaç kere giyildi bu da sıfırdan farksız yalnız belirteyim çok tatlı duruyor ama giydirmesi biraz zor :) tüm bağcıkları açmanız lazım!
49 TL ye aldım. 25 tl
TAM ORTOPEDİK RUGAN AYAKKABI 21 NUMARA
sadece 1 kere doğumgününde giydi. şık bir ayakkabı..
69 tl ye alındı. 25 tl