• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2li testte papp-a nin dusuk cikmasi

On dördüncü haftada kaybettim canim testten uç hafta sonra .bir oğlum var dokuz yasinda rabbim.ona saglik versin inş saglikli kardeşlerinin de olmasini nasip etsin

Pap degeri 0,3altindaki dhada risk grubu altinda erken dogum ve bircok zorlu olumsuz ihtimalleri var tabi bunlar ihtimaller hakkinzda hayitlisi olsun insallah en yakin zmnda Allah size guzel bi melek gonderir

Benim diğer tüm değerler normaldir bir pap a düşük olduğu için. Sonuç boyle cikmisti hani hepsinin kombinesi aliniyor ya ben tekrar gebelik için korkuyordum ayni şeyi yasarim diye dusuk olmasi kotu olmadigini duydum rahatladim

Bnm arastirdiim kadariyla 0,3 dan dusuk olmasi tehlikeli ama dr.lar bu proteini onemsemiolar arastrmalardada bhcg kdr etkili degil die yazio.tabi kacinci haftada yaptrdiiin cok onemli

Paap-a düşük olması iyi değil ama bir de 3lü tarama yaptırın...acaba gebelik haftanizi yanlış girmiş olabilirler mi?bende öyle olmuştu 3lu tarama yaptirdigimda hafta 16 hafta yerine 17 hafta diye kayıt alındığı için test de yanlış çıkmış yeniletmedim ben de

Paap-a düşük olması iyi değil ama bir de 3lü tarama yaptırın...acaba gebelik haftanizi yanlış girmiş olabilirler mi?bende öyle olmuştu 3lu tarama yaptirdigimda hafta 16 hafta yerine 17 hafta diye kayıt alındığı için test de yanlış çıkmış yeniletmedim ben de
11.haftanin ilk basinda gitmistm.dr.m 3lu degil ama 4luyu yapicaz dedi bhcg degerim cok yuksek cikmadiindan uyumlu gorunuo dedi.baska dr.da herseyden cok emin olmak istiosan amniyosentez dedi amaa dr.larin bile onemsemedigi degeri bn mi buyutuorm oldm.sizindemi dusuktu

11.haftanin ilk basinda gitmistm.dr.m 3lu degil ama 4luyu yapicaz dedi bhcg degerim cok yuksek cikmadiindan uyumlu gorunuo dedi.baska dr.da herseyden cok emin olmak istiosan amniyosentez dedi amaa dr.larin bile onemsemedigi degeri bn mi buyutuorm oldm.sizindemi dusuktu
Evet canim 2li yaptıranlar 4lu yaptırıyorlar bi de.benim sonuçlarda paap-a yoktu diğer sonuçlar hepsi iyi dedi down riski çıktı işte sonra bi de test yanlış dendi tekrardan yaptırmak istemedim testi de..ayrıntılı usgde sağlıklı görünüyor down bulgularına rastlayamadim deyince kafami karıştırmak istemedim

[QUOTE="Bebisli,
Aslinda bu testler cok sacma ihtimaller uzerine bnce bu testlerin hepsi kaldirilip bu yeni donemde pahali olan testler hamilelere uygulanmali tabi normal fiatlara bole yok su yok bu ensesi bukdr sacma gelio.

Benim papp-a değerim 0,66 çıkmıştı. Alakası var mı bilmiyorum ama yüksek tansiyon ve preeklampsi nedeniyle 34. haftada erken doğum yaptım. 32. haftaya kadar tansiyonum gayet normaldi, 32 den sonra fırladı.

Back