- 24 Şubat 2008
- 163
- 21
- 298
- 40
- Konu Sahibi Hayirlisikismet
On dördüncü haftada kaybettim canim testten uç hafta sonra .bir oğlum var dokuz yasinda rabbim.ona saglik versin inş saglikli kardeşlerinin de olmasini nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
avrupaBnde ist.daim hangi yakadasinz
Sanirm bgn dr.a gdicektinz nasil gecti?avrupa
Sorun yok canım. Çok takılma böyle şeylere. Yüksek olması sıkıntıymış onun. Düşün olması normalSanirm bgn dr.a gdicektinz nasil gecti?
Yaa cok sevindm baska bi dr.gozuylede olmasi icimi rahatlatti.cok tesekkur ettmSorun yok canım. Çok takılma böyle şeylere. Yüksek olması sıkıntıymış onun. Düşün olması normal
Yaaa cok
Yaa cok sevindm baska bi dr.gozuylede olmasi icimi rahatlatti.cok tesekkur ettm
11.haftanin ilk basinda gitmistm.dr.m 3lu degil ama 4luyu yapicaz dedi bhcg degerim cok yuksek cikmadiindan uyumlu gorunuo dedi.baska dr.da herseyden cok emin olmak istiosan amniyosentez dedi amaa dr.larin bile onemsemedigi degeri bn mi buyutuorm oldm.sizindemi dusuktuPaap-a düşük olması iyi değil ama bir de 3lü tarama yaptırın...acaba gebelik haftanizi yanlış girmiş olabilirler mi?bende öyle olmuştu 3lu tarama yaptirdigimda hafta 16 hafta yerine 17 hafta diye kayıt alındığı için test de yanlış çıkmış yeniletmedim ben de
Evet canim 2li yaptıranlar 4lu yaptırıyorlar bi de.benim sonuçlarda paap-a yoktu diğer sonuçlar hepsi iyi dedi down riski çıktı işte sonra bi de test yanlış dendi tekrardan yaptırmak istemedim testi de..ayrıntılı usgde sağlıklı görünüyor down bulgularına rastlayamadim deyince kafami karıştırmak istemedim11.haftanin ilk basinda gitmistm.dr.m 3lu degil ama 4luyu yapicaz dedi bhcg degerim cok yuksek cikmadiindan uyumlu gorunuo dedi.baska dr.da herseyden cok emin olmak istiosan amniyosentez dedi amaa dr.larin bile onemsemedigi degeri bn mi buyutuorm oldm.sizindemi dusuktu
Merhaba cnm soyle bi eskı konulara bakıodmda doğumn nasıl oldu,erken doğum yaptn mı merak ettmPap bende 0.33 mom 0.02 ben hiç sorun etmedim. Doktor normal dedi