• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2li testte papp-a nin dusuk cikmasi

Hayirlisikismet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.271
952
53
38
Merhaba arkadaslar,12+4 gunluk hamileyim.gecen hafta ikili test yaptirdk risk degerlerim iyi cikti ama papp-a degerim dusuk cikti.papp-a 0,47 mom 0,25;(Baya arastrma yaptm dr.um risk sonuclarn iyi dedi ama insan bi endiseleniyor.Acaba aranizda dogum yapmis papp-a dusuk cikan var mi?insallah herse yolunda gider

Ayniyiz,bn yrn baska bi dr.a dha gdicem cnku papp-a yuksek olmasi sakincali degil ama dusuk olmasinin birkac riski var tabi bunlar sadece risk hic bisede olmayabilir insallahta ole olur.

Ayniyiz,bn yrn baska bi dr.a dha gdicem cnku papp-a yuksek olmasi sakincali degil ama dusuk olmasinin birkac riski var tabi bunlar sadece risk hic bisede olmayabilir insallahta ole olur.
Allah büyüktür canım. Doktorum ikili test pek önemsemedi üçlüye önem veriyor. Haber verirsin yne merak ettim

Bnm dr.umda ucluye onem vermedi yapmicam dedi 4lu yapicaz dedi ama bn yinede emin olamadm,cnku cogu dr.en onemli olarak 2li testi goruo,keske bebisine kavusmus biri bizi aydinlatsa cok ii olur.

Yrn baska dr.ada gostercem ilk bebekler brz tecrubesizlik mi hasaslikmi bakalim artk.internetteki dr.yorumlri brz cnmi skti insallah bise cikmaz

Haber vericm demistm bgn dr.a gttim degerlerimi gorunce bi sorun gornmuo dedi snr bn dayanamadim papp-a degerim dusuk internette kotu yorumlar var dedim bi tek kesin olmak istiosan amniyosentez dedi ama oda cok riskli bir suphe yuzunden bole bse yaptramam dedim insallah hayirlisyla herse guzel olur,saglikli bi sekilde elimize alirz.kimsede yorum yapmioki sole oldu bole oldu die

Haber vericm demistm bgn dr.a gttim degerlerimi gorunce bi sorun gornmuo dedi snr bn dayanamadim papp-a degerim dusuk internette kotu yorumlar var dedim bi tek kesin olmak istiosan amniyosentez dedi ama oda cok riskli bir suphe yuzunden bole bse yaptramam dedim insallah hayirlisyla herse guzel olur,saglikli bi sekilde elimize alirz.kimsede yorum yapmioki sole oldu bole oldu die
Oh bak canım bişey yok. Çok üsteleme değerleri doktoruna güven.

Risk değerin kaç cikti canim benim de pap a çok düşüktü ama ben bebeğimi kaybettim düşük oldu

Yaaa deme oyle icim bi ciz etti smdi,ilk bebegimde dusuk olmustu risk degerimin 1\1600larda kacinci ayda kaybetmistn insallah bska bebislerin vardirda onlar yaninda oluolardr

Back