2li testi iy çıkıp 3lüde problem yaşayanlar yardım lütfen..

minik kelebek

evli,mutlu,çocuklu:)
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
1.169
3
slm kızlar.ben ikili testimi 12.haftada yaptırmıştım ve sonuç iyi çıkmıştı.bebeğimin ense kalınlığı1.0 çıkmıştıki doktorum çok iyi maşallah demişti.
ama 3lü testimi yaptırdım geçen hafta ve dün aldım sonucu.down sendromu değeri yüksek riskli çıktı.değer 1:109.
doktor hemen amniyosentez dedi.çok korkuyorum,ne yapacağımı bilemiyorum.kendi doktorumdan pazartesi randevu aldım bide ona göstercem sonuçları.
aranızda bu tarz bişe yaşayan ve amniyosentez yapyıranlar varmı yardım edin lütfen çok korkuyorum.
ilk bebeğimi 12.haftasında kaybetmiştim,çok tedirginim.rabbim bu bebeğimi bana bağışlasın diye dua ediyorum hep..

hiç korkma canım. allah bebişini sana bağışlar inşallah yaptır amniosentezini içine ferahlat. hem cinsiyetini de yüzde yüz öğrenmiş oluyosun amniosentezde??

hiç korkma canım. allah bebişini sana bağışlar inşallah yaptır amniosentezini içine ferahlat. hem cinsiyetini de yüzde yüz öğrenmiş oluyosun amniosentezde??

sağol canım.haklısın büük ihtimalle doktorumda amniyosentez isteyecek.zaten istemese bile bendeki şüphe hep devam edeceği için strese giricem.en iyisi yaptırmak sanırım.inşallah sonucumuz güzel çıkar canım.
allahım yardımcımız olsun..

korkacak bişi yokk cannım... stres daha kötü etkiler.. benimde ikilim normal çıkmıştı 3lüde risk çıktı amniyosentez yapıldı 3 hafta stresden öllmüştüm ama gereksimziş.. Şöyle düşün tarama testleri sadece olasılıkar ama amniyosentez kesin bir tanı koyuyo ve sen strese girmessende hiç bi zaraı olmuo.. bide doktorunada sorabilirsin 2li testteki bulgular 3lü teste göre daha gerçekçi yani 2lin normalse amniyosentezinde iyi çıkacak..

Arkadaşlar merhaba...
Benimde 2'li testte birşey çıkmadı ancak 3'lü testte bebeğimin enseninde kistik lezyon tespit edildi. Amniosentez testi istendi. Yaptırdım ancak sonuç Allah'a şükür iyi çıktı. Kontrollerim bulunduğum yerdeki üniversite hastanesinde olduğu için derdimi kimseye anlatamıyorum ta kii hocayı görene kadar.
şimdi benim amniosentez testimde iyi çıktığına göre endişelenecek bir şey kaldı mı acaba?

canım allahım yardımcın olsun.yüce rabbimin izniyle inşallah iyi çıkar sonuçlar.haberleri bekliyorum.kendini sıkma üzme.annesi bebeğinde hisseder gerginliğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…