• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2'li test yaptıramadık:(((

Doktorum ense kalınlığını ölçebilmemiz için yan yatıyor olması lazım bu pozisyonda malesef ölçemeyiz dedi ikili test te ense kalınlığını ölçüyorlar....
canim onu diyorum ya ben de. Az bekleseydi elbet bebek pozisyon degistirirdi. Simdi muayeneden geldim 10 dk.lik ultrasonda 50 kere sekil degistirdi bizim kuzu masallah biri oyle el ense acti cinsiyetini gosterdi. Digeri de biz baktikca bacak kapatip bide ustune arkadini dondu. Dr. Isterseniz bekleyin dedi ama arka arkaya ultrason istemedigim icin cinsiyet icin degmez diye dusunup gerek yok dedim. Ama sonuc ne olursa olsun cok takilma ben cok ciddi risk grubu cikip da ondan sonra saglikli evlat doguran o kadar onsan gordum ki hamileleiginin tadini cikar. Saglikla gelsin ins.

canim onu diyorum ya ben de. Az bekleseydi elbet bebek pozisyon degistirirdi. Simdi muayeneden geldim 10 dk.lik ultrasonda 50 kere sekil degistirdi bizim kuzu masallah biri oyle el ense acti cinsiyetini gosterdi. Digeri de biz baktikca bacak kapatip bide ustune arkadini dondu. Dr. Isterseniz bekleyin dedi ama arka arkaya ultrason istemedigim icin cinsiyet icin degmez diye dusunup gerek yok dedim. Ama sonuc ne olursa olsun cok takilma ben cok ciddi risk grubu cikip da ondan sonra saglikli evlat doguran o kadar onsan gordum ki hamileleiginin tadini cikar. Saglikla gelsin ins.
Çok teşekkür ederim çok sağolun moral verdiniz kaçıncı haftada belli olur cinsiyet:D

Ablama dr.u 10. Haftada soyledi hemde kesin diyerek ama benimki 16. Hafta dedi ama 14. Haftada birini gordu digerini goremedi. 16. Da netlestirirz demisti. Simdi 16 da bugun sagalsun kuzu hepten sakladi. Birini biiyorum birini bilmiyorum. Simdi birini oglum diye digerini de inatci kuzum diye seviyorum. Ama standart, soyledikkleri hafta 14 le 16 arasi rahat soyluyorlar.

Mrb arkadaşlar dün doktora gittik daha önceki kontrolümüzde 26 kasım da gelin demişti.Dün gittik fakat bebek ayağa kalkmış dik durumda:bu pozisyonda ense kalınlığı ölçemem dedi 2 hafta sonra 3'lü test için çağırdı.Herşey yolunda plesenta bebeğe biraz yaklaşmıi kanaman olmadığı müddetçe sorun yok dedi ama kafama taktım şimdi test yapamadık diye:KK43:(((
Canım 3lu testte iyi neden moralini bozuyorsun ki kaç haftalık hamilesin

Back
X