2li tarama testinde down sendromu riski yardım edın

evet burun kemiği oluşmuş fakat değerlerı dr söylememiş rekrar gitti arşivde bulunmadı canım2.1 normal değer ozaman

Benim test sonucum temiz çıkmıştı ama raporunu elime aldığımda testte yazan bir uyarı görmüştüm,yanlış hatırlamıyorsam ''Bu sonuçlar istatistiksel değerlerdir,gerçeklik payı olmayabilir'' tarzı bir yorumdu.Ve bu yönde o kadar çok örnek var ki,sendromlu denilip normal sapasağlam doğan çocuklar...Ayrıca doktorun da en ufak bir yanlışlığı böyle bir sonuca sebep olabilir.Hiç sıkmasın canını,gerekirse başka bir doktora daha gidip 2li test yaptırıp sonucu karşılaştırabilir ki yine aynı sonuç çıksa bile herkesin söylediği gibi sonuçların doğruluk yüzdesi çok düşük:

başka bir dr tekrar yaptırmak aklına gelmemiş yıkılşmış zaten bende baska şehırdeyım beni üzülmesın dıye demedıler 1hafta sonra haberım oldu zatende 2li tarama testının zamanı geçmiş oluyor.3lü testi beklıyoruz şimdi bakalım onda ne çıkacak hangi haftada yapılıyordu unuttum fakat ümidimiz var hala...

Kardeşinizin yaşı gençse bu bir avantaj başta onu belirteyim

benimde arkadaşımın bebeğine beyni gelişmemiş aldırılması gerekiyor falan dediler ama aldırmadı doğurdu çok sağlıklı bir bebeği oldu bu tür testlerde yanılma payı olabiliyor inşallah sorun yoktur

yaşı 26 oldu canım zaten yaş riski 945:1 di yanılmıyorsam yaşta sorun yok çok şükür inş birşeyı çıkmaz

arkadaslar 3lü tarama testi süper bir sorun çıkmadı sağlıklı allahın iznıyle okadar mutluyuzkı inş herkesın evladı sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin hepinizden allah razı olsun bayanlar desteklerınızden dolayı çok teşekkür ederım

ayyy çok sevindim ben zaten hisettmiştim Allah ananlı bablı büyütmeyi nasip etsin

gözünüz aydın allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
benimde 2 li test biraz problemli gibi
doktorum 3 lü testi de yaptıralım dedi bugün
çok üzülmüştüm ama sizin yazdıklarınız sayesinde aydınlandım resmen
allah kimseye yaşatmasın çok teşekkürler bilgiler için

gozun aydin canim yeni gordumm cvp yazacaktim ki sonu mutlu bitmiss
rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesinn kardesin cok sevinmistirr cnm yaaa

eniştemın halasınada böyle söylemişlerdi yaşı 35i geçmişti onun için riskı fazlaydı sanırım ama gayet sağlıklı tatlı kızı oldu maş.
allah razı olsun orkdm çok sağol canım
35aylin rabbım şifa versin inş testlerın yanlıştır diğer testlerinide yaptır hemen strese girme cnm

arkadaşlar merhaba benimde bi sıkıntım var 19 haftalık hamileyim üçlü testim 1:103 dörtlü testim 1:190 çıktı doktorum ayrıntılı ultrasona gönderdi dr recep hasa ayrıca 2 doktora gösterdim ben sonuçları amniyosentez önerdiler recep beyde sonuçlarımı gördü faksladım oda amniyosentez demiş perşembe günü randevum var ayrıntılı ultrason için ama ben korkuyorum kötü bişey derse diye keşke hiç yaptırmasaydım diyorum bu testleri..

elif ali canım allah şifa versin inş.stres yapma dur bakalım belkı sonuç umduğundanda iyi olur kaçkişiden duyduğum yanılma payı olabılıyormuş inş senınde öyledir sonucu buraya bildir merakda bırakma bizi emi

canım ya bugün gittim doktora çok şükür bi problem yok herşeyi çok normal dedi doktor ama testleride göz ardı etmemek lazım dedi amniyosentezi önerdi yine ben yaptırmayı düşünmüyorum ama amin canım allah hepimizin bebişlerini korusun aminnn..

ohh çok şükür çok sevındım canımm sen bılırsın ama bencede yaptırma derım kardeşimde zaten yaptırmm demişti ALLAHa bolbol dua et rabbım meleğini sağlıcakla kucağına versın inşşşşş

çoook sevındım canım kardeşimde amnıyosentezı yaptırmm demişti allah büyük sağlıklı sıhhatli alın kucağınıza inşş steressiz geçir hmıleliğini bak güzelmiş sonuçların negüzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…