Benim kızımında ense kalınlığı 2.1 çıkmıştı ve burun kemiği oluşmuştu. Kardeşinin bebeğinin burun (nazal) kemiği oluşmuş mu? Benim risk değerim 1170/1, yaş riskim 570 /1 (küsüratından çok emin değilim) çıkmıştı. Doktorum değerlerin gayet iyi demişti.
evet burun kemiği oluşmuş fakat değerlerı dr söylememiş rekrar gitti arşivde bulunmadı canım2.1 normal değer ozaman
3 ten büyük olmadığı sürece normal değer evet.
Benim test sonucum temiz çıkmıştı ama raporunu elime aldığımda testte yazan bir uyarı görmüştüm,yanlış hatırlamıyorsam ''Bu sonuçlar istatistiksel değerlerdir,gerçeklik payı olmayabilir'' tarzı bir yorumdu.Ve bu yönde o kadar çok örnek var ki,sendromlu denilip normal sapasağlam doğan çocuklar...Ayrıca doktorun da en ufak bir yanlışlığı böyle bir sonuca sebep olabilir.Hiç sıkmasın canını,gerekirse başka bir doktora daha gidip 2li test yaptırıp sonucu karşılaştırabilir ki yine aynı sonuç çıksa bile herkesin söylediği gibi sonuçların doğruluk yüzdesi çok düşük:
arkadaslar 3lü tarama testi süper bir sorun çıkmadı sağlıklı allahın iznıyle okadar mutluyuzkı inş herkesın evladı sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin hepinizden allah razı olsun bayanlar desteklerınızden dolayı çok teşekkür ederım
ayyy çok sevindim ben zaten hisettmiştim Allah ananlı bablı büyütmeyi nasip etsin
arkadaslar 3lü tarama testi süper bir sorun çıkmadı sağlıklı allahın iznıyle okadar mutluyuzkı inş herkesın evladı sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin hepinizden allah razı olsun bayanlar desteklerınızden dolayı çok teşekkür ederım
canım ya bugün gittim doktora çok şükür bi problem yok herşeyi çok normal dedi doktor ama testleride göz ardı etmemek lazım dedi amniyosentezi önerdi yine ben yaptırmayı düşünmüyorum ama amin canım allah hepimizin bebişlerini korusun aminnn..
canım ya bugün gittim doktora çok şükür bi problem yok herşeyi çok normal dedi doktor ama testleride göz ardı etmemek lazım dedi amniyosentezi önerdi yine ben yaptırmayı düşünmüyorum ama amin canım allah hepimizin bebişlerini korusun aminnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?