Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirti aramadan devam et canim
Yumurtlamam bitti ama bi faydası olmaz kiBelirti aramadan devam et canim iliskiye
İkimiz aynı ilerliyoruz bende 25inde yaptım iğnemi 11. Günüm adet belirtilerim yokBen 26 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum 27 mayısta ilişki oldu ve doktorum benden gün aşırı ilişki istedi 6 haziranda beta ve prgestron istedi benim şuna çatlatma iğnesinin 11.günü ve hiç bir belirtim yok adetimede 10 gün var sizce gebe kalma ihtimalim var mı ?
İnşallah hislerimizde yanılıyoruzdurİkimiz aynı ilerliyoruz bende 25inde yaptım iğnemi 11. Günüm adet belirtilerim yok
İnşallah canımİnşallah hislerimizde yanılıyoruzdur
İdrar testi denediniz mi hiçBen 26 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum 27 mayısta ilişki oldu ve doktorum benden gün aşırı ilişki istedi 6 haziranda beta ve prgestron istedi benim şuna çatlatma iğnesinin 11.günü ve hiç bir belirtim yok adetimede 10 gün var sizce gebe kalma ihtimalim var mı ?
İdrar testi yaptınız mıİkimiz aynı ilerliyoruz bende 25inde yaptım iğnemi 11. Günüm adet belirtilerim yok
9. Gün öylesine yapmıştım iğne etkisi geçmişti adet olmayı bekliyorum daha yapmam Şuanİdrar testi yaptınız mı
Bende 11. Gün yaptım adetime 6 gün varken ve silik çıktı iğne etkisi mi diye düşündüm9. Gün öylesine yapmıştım iğne etkisi geçmişti adet olmayı bekliyorum daha yapmam Şuan
İğne etkisi olabilir 15. Gün daha net olurBende 11. Gün yaptım adetime 6 gün varken ve silik çıktı iğne etkisi mi diye düşündüm